Παρέδες: «Επέλεξα την Γιουβέντους επειδή ήταν η ομάδα που πάντα ήθελα να αγωνιστώ»

Παρέδες: «Επέλεξα την Γιουβέντους επειδή ήταν η ομάδα που πάντα ήθελα να αγωνιστώ»

Ο Λεονάρντο Παρέδες μίλησε για την μετακίνηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γιουβέντους.

Ο Λεανάρντο Παρέδες άφησε την Παρί Σεν Ζερμέν και το Παρίσι, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Γιουβέντους με την μορφή δανεισμού.

Στο Τορίνο βρήκε και τον πολύ καλό του φίλο και συμπαίκτη του στην Εθνική Αργνετινής, Άνχελ Ντι Μαρία ο οποίος ακολούθησε το ίδιο δρομολόγιο.

Ο Αργεντίνος μέσος κατά την διάρκεια της παρουσίασης του την Παρασκευή (9/9) δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την συγκεκριμένη επιλογή του.

Διαβάστε επίσης: Επική ανακοίνωση από τον Άγιαξ! Θα μείνεις άφωνος… (vid)

«Έφτασα σε έναν σύλλογο με εξαιρετικούς παίκτες και προπονητή. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να συνεισφέρω σε κάθε ματς.

Απέναντι στην Παρί στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League δείξαμε ότι μπορούμε να τους κοντράρουμε όλους, θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να συλλέξουμε θετικά αποτελέσματα.

Όταν έφτασα εδώ, ο προπονητής μού ζήτησε να κάνω κάθετες πάσες, ξέρω ότι μπορώ να φέρω κάτι τέτοιο στην ομάδα. Μου αρέσει να έχω τη μπάλα κοντά στην αντίπαλη άμυνα.

Επέλεξα την Γιουβέντους επειδή ήταν η ομάδα που πάντα ήθελα να αγωνιστώ. Είχα ευκαιρίες αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια», τόνισε ο 28χρονος μέσος, για να αναφερθεί κατόπιν στην ιδιαίτερη σχέση που τον συνδέει με τον συμπατριώτη του Άνχελ Ντι Μαρία.

«Από τη στιγμή που έμαθα πως θα ερχόταν εδώ, αρχίσαμε να συζητάμε για το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστούμε. Είμαστε καλοί φίλοι και οι οικογένειές μας είναι κοντά.

Του έχω πει ήδη δύο φορές ότι θα πρέπει να μείνει μαζί μας στο Τορίνο για μία ακόμα χρονιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ