Δεν παραχωρεί τον Κιέζα η Γιουβέντους

Δεν παραχωρεί τον Κιέζα η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους δεν θέλει να παραχωρήσει τον Φεντερίκο Κιέζα ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου.

Η Γιουβέντους δεν συζητά καν την παραχώρηση του Φεντερίκο Κιέζα, ο οποίος αναμένεται να βάλει άμεσα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας κατά ένα χρόνο τη συνεργασία του με τον ιταλικό σύλλογο, έως το καλοκαίρι του 2026, με ρήτρα εξαγοράς στα 300 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ οι δύο πλευρές είναι στις τελικές συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές. Ο Ιταλός σταρ είχε κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν και σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Τορίνο, Αντρέα Ανιέλι, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του διεθνή άσου.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Χάνει Αστέρα ο Σπόραρ – Κάνει αγώνα δρόμου για Λαμία

Ο Κιέζα μεταγράφηκε στη Γιούβε το καλοκαίρι του 2022 από τη Φιορεντίνα, έναντι 40 εκατ. ευρώ, έχοντας πραγματοποιήσει έκτοτε 61 εμφανίσεις με 18 γκολ και 14 ασίστ. Να σημειωθεί πως ο διεθνής μέσος επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας μετά από σχεδόν εννιά μήνες απουσίας, από τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ στο τέλος του μήνα αναμένεται να επιστρέψει στους αγώνες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ