Μάνατζερ Λαουτάρο: «Έχει το μυαλό του μόνο στην Ίντερ»

Μάνατζερ Λαουτάρο: «Έχει το μυαλό του μόνο στην Ίντερ»

Ο μάνατζερ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ διαβεβαίωσε σε δηλώσεις του πως ο παίκτης του είναι 100% συγκεντρωμένος στην Ίντερ.

Για τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να φεύγει από την Ίντερ μίλησε ο μάνατζερ του Αργεντίνου φορ Αλεχάντρο Καμάνο.

Ο Καμάνο διαβεβαίωσε πως ο παίκτης του είναι 100% προσηλωμένος στην Ίντερ και τόνισε πως υπήρξαν ομάδες που τον ήθελαν δικό τους.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Δεν υπάρχει γυρισμός, πρέπει να νικήσουμε»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Άρχισε τη σεζόν με ένα πολύ όμορφο σχέδιο, με την Ίντερ να έχει χτιστεί για να είναι ανταγωνιστική. Το να κατακτήσει το Μουντιάλ με την Βραζιλία θα είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Αν θα μπορούσε να επιστρέψει στη διεκδίκησή του η Μπάγερν; Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αφού, όπως σας έλεγα, υπήρχαν πάντα προτάσεις», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή ο Λαουτάρο έχει ξεκάθαρη σκέψη. Έχει στο μυαλό του μόνο την Ίντερ και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο υπήρχαν πιθανότητες να φύγει αφού είχαν φτάσει εντυπωσιακές προσφορές αλλά κατάλαβε πως ήταν καλύτερο για τον ίδιο να μην αλλάξει.

Στο μέλλον μπορούν να συμβούν τα πάντα. Η Ίντερ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φάση της αλλά είναι μία μεγάλη ομάδα και ένα υπέροχο μέρος.

Δεν αποκλείει ουδείς να εμφανιστούν για εκείνον άλλοι σύλλογοι με έντονο ενδιαφέρον, όμως ο Λαουτάρο δεν βιάζεται και αφήνει το ποδόσφαιρό του να μιλάει για αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ