Σασουόλο – Ίντερ 1-2: Έβγαλε το φίδι από την τρύπα ο Τζέκο

Σασουόλο – Ίντερ 1-2: Έβγαλε το φίδι από την τρύπα ο Τζέκο

Η Ίντερ πήρε πολύτιμο διπλό στην έδρα της Σασουόλο με σκορ 2-1. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Έντιν Τζέκο που σκόραρε και τα δύο γκολ των «νερατζούρι».

Η Ίντερ πανηγύρισε μία πολύτιμη εκτός έδρας νίκη 2-1, με αντίπαλο τη Σασουόλο στο «Μαπέι Στέιντιουμ». Πρωταγωνιστής των «νερατζούρι» και κατ’ επέκταση του αγώνα ήταν ο Έντιν Τζέκο όπου σκόραρε και τα δύο τέρματα (46′, 75′) της ομάδας του, ενώ το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων σημείωσε ο Φρατέσι (60′).

Το πρώτο ημίχρονο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, καθώς αμφότερες είχαν αρκετές τελικές προσπάθειες (Σασουόλο 7, Ίντερ 9), ωστόσο μόνο τρεις στο σύνολο κατέληξαν στην εστία. Μάλιστα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί, που έστω και για λίγο, είχαν την κατοχή με 52-48.

Η πρώτη τελική που είχε προορισμό προς την εστία ήταν στο 4′. Ο Φρατέσι υποδέχθηκε μια βαθιά μπαλιά μέσα στη αντίπαλη περιοχή, έκανε ένα χαμηλό σου στη δεξιά γωνία του Ονάνα, με τον Καμερουνέζο όμως να κάνει μία υπέροχη επέμβαση και να εξουδετερώνει τον κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης: Γκριεζμάν: Eπίσημα παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης (pic)

Δέκα λεπτά αργότερα ήταν σειρά της Ίντερ να απειλήσει. Στο 14′ οι «νερατζούρι» βγήκαν στην αντεπίθεση με του Ντάμφρις, Τζεκό και Λαουτάρο. Όμως η έξοχη πάσα του Ολλανδού μπακ δεν μπόρεσε να μετουσιωθεί σε γκολ, καθώς το τελείωμα του τελευταίου από πολύ κοντινή απόσταση πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα το δοκάρι της εστίας του Κονσίλι.

Από εκεί και έπειτα όσες προσπάθειες προσπάθησαν να κάνουν οι δύο ομάδες, δεν είχαν καμία τύχη καθώς είτε τις έκοβαν οι αμυντικοί, είτε κατέληγαν εκτός εστίας. Αυτό συνέβαινε περίπου για ένα μισάωρο, μέχρι το χρονόμετρο να φτάσει στο 44′.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ, με τον Ντάμφρις να παίρνει την κεφαλιά, έπειτα από την εκτέλεση, με την μπάλα στη συνέχει να καταλήγει στον Τζέκο ο οποίος από απόσταση αναπνοής την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Αμέσως μετά το γκολ της Ίντερ η Σασουόλο λίγο έλλειψε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, καθώς στο 45+1′ ο Ονάνα με μία ακόμα εξαιρετική επέμβαση αρνήθηκε το γκολ στον Λοριέντε και το σκορ παρέμεινε ως είχε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η Σασουόλο μπήκε πιο δυνατά και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με στόχο την ισοφάριση. Οι πρώτες πέντε προσπάθειες δεν είχαν καμία τύχη, όμως στο 60′ Ο Ροτζέριο έκανε μία εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά προς την αντίπαλη περιοχή και ο Φρατέσι εκτέλεσε εξ’ επαφής για το 1-1.

Η Ίντερ όμως ακόμα δεν είχε πει την τελευταία τη λέξη. Αρχικά απείλησε στο 75′ με κοντινή κεφαλιά του Λαουτάρο Μαερτίνεζ, που εξουδετερώθηκε από τον Κονσίλι, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έφτασε στο πολυπόθητο γκολ.

Ο Μικικιταριάν έπαιξε το ένα-δύο με τον Νταρμιάν από τα αριστερά και στη συνέχεια ο Αρμένιος σημάδεψε το κεφάλι του Τζέκο ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Το υπόλοιπο ένα τέταρτο του αγώνα κύλισε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες για καμία από τις δύο ομάδες. Ο προπονητής της Σασουόλο έκανε μερικές αλλαγές, με σκοπό να φρεσκάρει την ομάδα του και να βρει το γκολ της ισοφάρισης, όμως η σταθερή άμυνα της Ίντερ δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ