Μουρίνιο για Κβαρατσέλια: «Ίσως καταφέρω να τον κλωτσήσω αν έρθει προς τον πάγκο»

Μουρίνιο για Κβαρατσέλια: «Ίσως καταφέρω να τον κλωτσήσω αν έρθει προς τον πάγκο»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το πως θα αντιμετωπίσει τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια και εκείνος απάντησε με χιούμορ, πως ίσως του ρίξει καμία κλωτσιά αν πλησιάσει στον πάγκο.

Σήμερα το βράδυ Ρόμα και Νάπολι θα βρεθούν αντιμέτωπες στο Ολύμπικο της Ρώμης για την 11η αγωνιστική της Serie A. Οι «τζιλορόσι» θα έχουν δύσκολο καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν τους ασταμάτητους Ναπολιτάνους, όπου με πρωταγωνιστή τον  Χβίτσα Κβαρατσχέλια, δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα τη φετινή σεζόν, σε Ιταλία και Ευρώπη.

Έτσι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να αντιμετωπίσει την ομάδα Λουτσιάνο Σπαλέτι και ειδικά τον Γεωργιανό εξτρέμ, ο οποίος είναι η Νο. 1 απειλή για γκολ. Μέχρι στιγμής έχει βρει δίχτυα 7 φορές σε 14 αγώνες ενώ έχει και 8 ασίστ και τώρα ψάχνει για το επόμενο θήραμά του.

Διαβάστε επίσης: Έντονες αντιδράσεις στην Κομοτηνή για τον σύνδεσμο φίλων της Φενέρμπαχτσε με τίτλο «Δυτική Θράκη» (pic)

Μάλιστα Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για το πως θα αντιμετωπίσει τον Κβαρατσχέλια και εκείνος απάντησε με… αρκετή δόση χιούμορ: «Τι να περιμένετε από εμένα; Τίποτα. Ίσως καταφέρω να τον κλωτσήσω αν τρέξει από την πλευρά του πάγκου μου», δίνοντας αφορμή για γέλια στην αίθουσα Τύπου των Τζιαλορόσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ