Κρεμονέζε – Μίλαν 0-0: Ισοπαλία με νικήτρια τη… Νάπολι

Κρεμονέζε – Μίλαν 0-0: Ισοπαλία με νικήτρια τη… Νάπολι

Η Μίλαν έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Κρεμονέζε και σκόρπισε χαμόγελα στη Νάπολι που ξέφυγε με +8 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεγάλη γκέλα για τη Μίλαν! Η ομάδα του Πιόλι πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στην Κρεμόνα και έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα, αποτέλεσμα που την έφερε στο -8 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Η Μίλαν είχε γενικά κάποιες καλές στιγμές στο ματς, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα. Στο 23ο λεπτό ο Μεσίας πέρασε τον Βαλέρι και έκανε τη σέντρα για τον Ντίαθ που δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά ενώ στο 26′ ο Καρνεζέκι πρόλαβε τον Οριγκί.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση – «βόμβα»: Οι 7 αποφάσεις του Δ.Σ της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Καρνέζκι κράτησε όρθια την ομάδα του όποτε χρειάστηκε και στη μοναδική φορά που νικήθηκε, το γκολ του Οριγκί ακυρώθηκε. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Κρεμονέζε: Καρνεζέκι, Μπιανκέτι, Βάσκες, Βαλέρι (88’ Κουαλιάτα), Αϊβού, Μεϊτέ, Καστανιέτι (70’ Πικέλ), Εσκαλάντε, Γκιλιόνε (62’ Σερνίκολα), Τσιοφάνι (63’ Οκερέκε), Αφενά Γκιάν (63’ Μπουοναϊούτο)

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Κίερ, Μπαλό Τουρέ, Τομόρι, Τιό (60’ Καλουλού), Μπενασέρ, Μπραΐμ Ντίαθ (74’ Ντε Κετελάρ), Τονάλι (83’ Λάζετιτς), Ρέμπιτς (83’ Κρούνιτς), Μεσίας, Οριγκί (60’ Λεάο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ