Μίλαν : Κορυφαίος ο Μπουφόν, μας βοήθησε πολύ ο Γκατούζο δήλωσε ο Μπονούτσι

Μίλαν : Κορυφαίος ο Μπουφόν, μας βοήθησε πολύ ο Γκατούζο δήλωσε ο Μπονούτσι

Μπορεί να μην βρίσκονται πλέον στην ίδια ομάδα, παρόλα αυτά ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν ξεχνά τον Μπουφόν, υποστηρίζοντας τον για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Ρεάλ.

Μπορεί πλέον να αγωνίζεται με τα χρώματα της Μίλαν, παρόλα αυτά ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν ξεχνά την παλιά του ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ιταλικό δίκτυο Premium, ο 30χρονος αμυντικός μεταξύ άλλων πήρε θέση και για όσα συνέβησαν στη Μαδρίτη, υπερασπίστηκε τον πρώτην συμπαίκτη του Τζίτζι Μπουφόν και τόνισε πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός Διεθνής αμυντικός

«Ο χθεσινός (σ.σ. Κυριακή) βαθμός ήταν σημαντικός, γα αυτό πανηγύρισα την απόκρουση του Ντοναρούμα λες και είχε σκοράρει, καθώς είχε την ίδια αξία. Είμαι τυχερός καθώς πρώτα είχα τον Μπουφόν που είναι ο κορυφαίος και τώρα έχω τον Ντοναρούμα που είναι ο πιο εξελίξιμος. Ο Τζίτζιο πρέπει να μείνει έτσι, ήρεμος, χωρίς να νιώθει πίεση. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να μεγαλώσει πραγματικά. Η δημιουργία του Ρονάλντο και η απόκρουση του Μπουφόν είναι δυο τεχνικά θαύματα».

Για το πέναλτι του 93′ στη Μαδρίτη και την αποβολή του Μπουφόν: «Ίσως αν ήμουν στη Μαδρίτη, να μην μπορούσα να κρατηθώ. Ο Τζίτζι είναι ο μεγαλύτερος τερματοφύλακας στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Όσον αφορά την πορεία της ομάδας, ο Μπονούτσι τόνισε πως: «Δημιουργήθηκε και συνεχίζει να δημιουργείται. Τους πρώτους μήνες είχαμε προβλήματα, αλλά τώρα σιγά σιγά κερδίζουμε. Η πρώτη περίοδος ήταν σκληρή, δεν καταλαβαίναμε τι κάναμε λάθος και για αυτό δεν βελτιωνόμασταν. Μετά αρχίσαμε να μεγαλώνουμε και να ξοδεύουμε ενέργεια στην πορεία.

Για τον Γκατούζο: «Ήλπιζα να έρθει. Θέλω να πω ότι με αυτόν γίναμε πιο ομάδα και κάναμε άλμα στην ποιότητα. Έχουμε βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι. Όταν ένας επιθετικός είναι στα 20 μέτρα από τους αμυντικούς μας, μειώνεται ο χώρος για τους άλλους και διευκολύνει το έργο μας. Όλα αυτά έχουν γίνει χάρη στον κύριο Γκατούζο, ο οποίος έχει εντρυφήσει σε αυτό τον τρόπο άμυνας, ώστε να είμαστε τρίτοι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Για τις Ιταλικές ομάδες στην Ευρώπη: «Χάρηκα για τη Ρόμα και στεναχωρήθηκα για την Γιουβέντους, δεν βλέπουμε συχνά να μπαίνουν 3 γκολ στο Μπερναμπέου. Το επεισόδιο στο τέλος κηλίδωσε την εξαιρετική απόδοση όλων».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ