Αλέγκρι: «Εχω συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι το 2020»

Αλέγκρι: «Εχω συμβόλαιο με τη Γιουβέντους μέχρι το 2020»

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για το μέλλον του και έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν και να μετακομίζει στην Αρσεναλ αντί του Αρσεν Βενγκέρ.

Την επιθυμία του να εξαντλήσει το συμβόλαιο που έχει με τη Γιουβέντους εξέφρασε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο 50χρονος προπονητής δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένος στην ιταλική ομάδα και δεσμεύεται μαζί της με συμβόλαιο μέχρι το 2020. Με αυτόν τον τρόπο ο Ιταλός κόουτς έβαλε τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρήσει από τη «μεγάλη κυρία» για να μετακομίσει στην Αγγλία και την Αρσεναλ.

«Έχω συμβόλαιο έως το 2020, είμαι ευτυχισμένος εδώ. Βρίσκομαι σε απόλυτη αρμονία με τον σύλλογο. Όταν ξεκινά η μεταγραφική περίοδος, εγώ πάω διακοπές διότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο κλαμπ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, ο Ιταλός τεχνικός επισήμανε ότι η παραμονή του στον πάγκο της Γιουβέντους δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο, αλλά και από το αν η ομάδα του καταφέρει να φέρει εις πέρας τους στόχους της. «Αν δεν κατακτήσουμε το Scudetto και το Κύπελλο Ιταλίας ίσως να μην με θέλουν. Θα το συζητήσουμε κατά τη διάρκεια της πορείας μας, όπως κάνουμε πάντα. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ