Ενδιαφέρον από Γιουβέντους και Παρί για τον Όμπλακ

Ενδιαφέρον από Γιουβέντους και Παρί για τον Όμπλακ

Τον Γιαν Ομπλακ θέλει να κάνει δικό της η Γιουβέντους, θεωρώντας τον ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Στο κόλπο και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας, Γιαν Όμπλακ, που έφτασε στην Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπενφίκα, τον Ιούλιο του 2014 με 16 εκατ. ευρώ, θεωρείται πολύ πιθανό να συνεχίσει, το καλοκαίρι, την καριέρα του στη Γιουβέντους, καθώς στο τέλος της σεζόν αναμένεται ν’ αποσυρθεί από τη δράση ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Η μετακίνησή του διεθνή τερματοφύλακα στο Τορίνο θεωρείται δεδομένη από πολλούς, καθώς οι μπιανκονέρι είναι σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μπουφόν, με τον Ομπλακ να αποτελεί τον αντικαταστάτη του. Το περασμένο καλοκαίρι η Γιουβέντους απέκτησε τον Σέζνι από την Άρσεναλ αντί 15 εκατ. ευρώ, ωστόσο φαίνεται ότι ψάχνουν κάτι καλύτερο.

Ο Όμπλακ δεσμεύεται ως το 2021 με τους Μαδριλένους, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης του φτάνει τα 100 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ για τον Σλοβένο ενδιαφέρον δείχνει και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ήδη έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ