Σπέτσια – Ρόμα 0-2: Νίκη τετράδας για την ομάδα του Μουρίνιο

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα σε ρόλο «σερβιτόρου» (δύο ασίστ) η Ρόμα επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Σπέτσια σκαρφαλώνοντας έτσι στην 3η θέση της Serie A.

Όσο ο Πάουλο Ντιμπάλα εξακολουθεί να βρίσκεται σε τρελά… κέφια τόσο και η Ρόμα θα συνεχίζει να «τρέχει» το νικηφόρο σερί της.

Αυτή την φορά το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Σπέτσια, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Serie A, με τους Ρωμαίους να σκαρφαλώνουν έτσι στην τρίτη θέση της Serie A.

Διαβάστε επίσης: Οργια στη Νεάπολη: Επιθετικό φάουλ πριν την ισοφάριση της ΑΕΚ (pic+vid)

Στο τέλος του 1ου μέρους, Στεφάν ελ Σαραουί και Ντιμπάλα βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Ιταλός έδωσε στον Αργεντινό και όταν πήρε πίσω την μπάλα είχε κενή εστία για το 1-0. Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Αργεντινός έδωσε στον Τάμι Έιμπραχαμ, που απέφυγε υπέροχα δύο αντιπάλους και στο τετ α τετ έκανε το 2-0.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ντραγκόβσκι, Χολμ (13’ Φερέρ), Αμπαντού (46’ Εσπόζιτο), Μπουραμπιά (55’ Κοβαλένκο), Χριστόφ (46’ Εσπόζιτο), Αγούδελο, Αμιάν, Καλντάρα, Ρέκα (79’ Μουτίνιο), Γκιασί, Βέρντε (46’ Μαλντίνι)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Τσελίκ, Κριστάντε (90+3′ Καμαρά), Μάτιτς, Ζαλέβσκι, Ελ Σααραουί (71’ Μποβέ), Έιμπραχαμ (90+3′ Σολμπάκεν), Ντιμπάλα (85’ Μπελότι)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από