Οργια στη Νεάπολη: Επιθετικό φάουλ πριν την ισοφάριση της ΑΕΚ (pic+vid)

Οργια στη Νεάπολη: Επιθετικό φάουλ πριν την ισοφάριση της ΑΕΚ (pic+vid)

Ο Μουκουντί, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία, έχει πιάσει από τον λαιμό τον Μύγα, τον έχει σπρώξει και τον έχει βγάλει εκτός φάσης, για να μην διεκδικήσει την μπάλα.

Η… εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Με… MVP τον Τάσο Σιδηρόπουλο, η ΑΕΚ επικράτησε με ανατροπή του Ιωνικού στη Νεάπολη με 2-1, για την 19η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38’ με τον Σεμπά, αλλά ο νησιώτης ρέφερι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να γυρίζει το παιχνίδι η ΑΕΚ και να πάρει τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από την Κολομβία για Χάμες – Τι «λένε» για το μέλλον του στον Ολυμπιακό (pic)

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την παρακάτω φωτογραφία, πριν την ισοφάριση της ΑΕΚ υπήρχε επιθετικό φάουλ του Μουκουντί πάνω στον Μύγα και το γκολ που σημείωσε ο Βίντα θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί. Όμως, τόσο ο Δωδεκανήσιος διαιτητής του παιχνιδιού, Τάσος Σιδηρόπουλος, όσο και ο VARίστας, Δημήτρης Καραντώνης, έκλεισαν τα μάτια και μέτρησαν κανονικά το γκολ του Κροάτη, με το οποίο η ΑΕΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Μια φάση στην οποία ο Μουκουντί έκανε αντικανονική χρήση χεριού στο λαιμό του Μύγα. Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ έσπρωξε τον ποδοσφαιριστή του Ιωνικού, τον έβγαλε εκτός θέσης και του στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την μπάλα.

Ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε το επιθετικό φάουλ ως όφειλε και η ΑΕΚ στο 82’ ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι. Εκτός από τον ρέφερι, φυσικά, μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο VARίστας, Καραντώνης, ο οποίος κακώς δεν ενημέρωσε τον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για επιθετικό φάουλ του Μουκουντί στον Μύγα πριν το γκολ.

Δείτε τη φάση:

Και το βίντεο με το γκολ της ισοφάρισης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ