Λάτσιο – Μίλαν 4-0: Την ισοπέδωσε με τεσσάρα

Λάτσιο – Μίλαν 4-0: Την ισοπέδωσε με τεσσάρα

Μια καταιγιστική Λάτσιο δεν άφησε περιθώρια στη Μίλαν, με τους πρωτευουσιάνους να επικρατούν με το ευρύ 4-0 των «ροσονέρι».

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τη Μίλαν η Λάτσιο, που επιβλήθηκε με το… βαρύ 4-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Serie A.

Oι Λατσιάλοι ήταν απολαυστικοί από την αρχή έως το τέλος του ματς, σκοράροντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Έτσι έφτασαν τους 37 βαθμούς όντας πλέον στην τρίτη θέση και το -1 από τους «ροσονέρι» που παραμένουν στη δεύτερη θέση με 38 και στο -12 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη Λάτσιο, με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να ανοίγει το σκορ και να κάνει το 1-0 μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Ζακάνι σημείωσε το δεύτερο τέρμα των πρωτευουσιάνων (είχε δώσει και την ασίστ στο 1-0) για να γράψει το 2-0 στο 38′, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι κρατούσαν και άλλα δύο τέρματα. Αρχικά ο Λουίς Αλμπέρτο στο 67′ έκανε το 3-0, για να έρθει ο Φελίπε Άντερσον στο 75′ και να διαμορφώσει το τελικό 4-0 και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Μάρουσιτς (79’ Λατσάρι), Καζάλε, Ρομανιόλι, Χισάι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (83’ Μπάσιτς), Κατάλντι (87’ Mάρκος Αντόνιο), Αλμπέρτο, Πέδρο (79’ Ρομέρο), Άντερσον, Ζακάνι

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Καλουλού, Τομόρι (24’ Κίερ), Ντεστ, Τονάλι, Μπενασέρ, Μεσίας (58’ Σαλεμάκερς), Ντίαθ (59’ Ντε Κετελάρ), Λεάο (79’ Ρέμπιτς), Ζιρού (59’ Οριγκί)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ