Στα δικαστήρια πάει ο Μάξι Λόπες την πρώην σύζυγό του!

Στα δικαστήρια πάει ο Μάξι Λόπες την πρώην σύζυγό του!

Στα δικαστήρια πρόκειται να οδηγήσει τον Μάξι Λόπες η πρώην σύζυγός του και νυν του Μάουρο Ικάρντι.

Η σύζυγος του άσου της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, Γουάντα Νάρα πρόκειται να οδηγηθεί στο δικαστήριο από τον πρώην συζύγό της και παίκτη της Ουντινέζε, Μάξι Λόπες. Ο λόγος είναι ότι η εν λόγω κυρία φημολογείται πως δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του πρώην συζύγου της.

Οι δυο τους αναμένεται να ξεκινήσουν νέα δικαστική διαμάχη και όχι για πρώτη φορά. Θυμίζουμε πως το 2013 ο ντόρος που είχε γίνει μεταξύ Μάξι Λόπες και Μάουρο Ικάρντι ήταν για τα μάτια της Νάρα. Τότε, υπήρξε διαμάχη στο δικαστήριο αναφορικά με το διαζύγιο Νάρα-Λόπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Sun», ο Λόπες έχει καταθέσει αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του λέγοντας ότι πρόκειται για μια πράξη εκδίκησης για να βλάψει τη φήμη του. Μάλιστα, ο φορ της Ουντινέζε ισχυρίζεται πως πέρα από τον αριθμό του, η Νάρα έχει δημοσιεύσει και άλλα προσωπικά του στοιχεία στα κοινωνικά μέσα.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της Αργεντίνας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του πρώην άνδρα της, τονίζοντας ότι εκείνος εμπλέκεται σε μια σειρά δικαστικών υποθέσεων σχετικά με τα παιδιά τους.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος δήλωσε: «Η Γουάντα Νάρα είναι απολύτως σίγουρη πως μπορεί να αποδείξει την αθωότητά της. Ο Μάξι Λόπες συμμετέχει σε πολλές δικαστικές υποθέσεις τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Αργεντινή. Η Γουάντα Νάρα έχει κάνει ορισμένες κατηγορίες στο παρελθόν εναντίον του πρώην συζύγου της για την αποτυχία να πληρώσει τη διατροφή των παιδιών τους από τον Ιανουάριο του 2017 για συνολικό ποσό άνω των 130 χιλιάδων ευρώ.

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι οποιαδήποτε ενέργεια που ανέλαβε ο Λόπες αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τη μάταιη και απεγνωσμένη προσπάθεια να μην πληρώσει το ποσό που ο νόμος δήλωσε ότι πρέπει να προσφέρει στην οικογένειά του».

Η δικαστική υπόθεση πρόκειται να λάβει στο Μιλάνο στις 22 Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ