Γιουβέντους : Θέλει πίσω τους Μοράτα και Πογκμπά

Γιουβέντους : Θέλει πίσω τους Μοράτα και Πογκμπά

Η Γηραιά Κυρία φέρεται να ενδιαφέρεται να φέρει πίσω στο Τορίνο τους Πολ Πογκμπά και Άλβαρο Μοράτα, αλλά μόνο αν οι ομάδες τους χαμηλώσουν τις τιμές πώλησής τους.

Η Γιουβέντους θέλει να επανασυνδέσει δύο από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της των προηγούμενων χρόνων. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, η πρωταθλήτρια Ιταλίας θέλει να φέρει πίσω τους Πολ Πογκμπά και Άλβαρο Μοράτα.

Αμφότεροι έχουν κάνει γεμάτες σεζόν φέτος, με τον Μοράτα ειδικά να είναι ο βασικός και επιθετικός στο ρόστερ της Τσέλσι έναντι του Ολιβιέ Ζιρού. Μετράει 43 συμμετοχές με τη φανέλα των μπλε του Λονδίνου σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει 14 γκολ. Όσο για τον Γάλλο χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει 31 συμμετοχές με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων, αν και η σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Αυτό είναι μάλιστα ένας λόγος που ενδεχομένως να τον απομακρύνει από το Μάντσεστερ μολονότι το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2021. Σχετικά με τον Μοράτα, ο Ισπανός διεθνής φορ έχει ορισμένα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ωστόσο αποτελεί τον βασικό πυλώνα της γραμμής κρούσης του Αντόνιο Κόντε.

Οι δυο παίκτες έχουν στεφθεί μαζί πρωταθλητές Ιταλίας το 2014 και το 2016 με τη Γιουβέντους, με την ιταλική ομάδα να θέλει να επαναλάβει κάτι τέτοιο. Όμως, για να γίνει επίσημη πρόταση σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ, πρέπει οι δυο ομάδες να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ