Σπέτσια – Νάπολι 0-3: Συνεχίζει ακάθεκτο το τρένο του Σπαλέτι

Σπέτσια – Νάπολι 0-3: Συνεχίζει ακάθεκτο το τρένο του Σπαλέτι

Με τους Βίκτορ Όσιμέν (2 γκολ) και Κβίτσα Κβαρατσχέλια (1 γκολ - 1 ασίστ) να εκθέτουν ανεπανόρθωτα την άμυνα της Σπέτσια η Νάπολι επικράτησε με 3-0, συνεχίζοντας έτσι την επέλαση της προς το σκουντέτο.

Και πως να τον χάσει αυτόν τον τίτλο…

Πραγματοποιώντας άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση και έχοντας για πρωταγωνιστές του συνήθης ύποπτους Όσιμέν (2 γκολ) και Κβίτσα Κβαρατσχέλια (1 γκολ – 1 ασίστ), η Νάπολι επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Σπέτσια και προελαύνει για το σκουντέτο.

Το πρώτο μέρος βρήκε τους παρτενοπέι να κινούνται σε ρηχά νερά, όταν όμως αποφάσισαν να φορτσάρουν, η ομάδα του Δημήτρη Νικολάου (βασικός, έπαιξε μέχρι το φινάλε) δεν είχε τρόπο αντίδρασης.

Διαβάστε επίσης: Η «Μπάρμπαρα» ανέβαλε το Λαύριο – Ολυμπιακός

Ο Κβαρατσχέλια έλυσε το γόρδιο δεσμό ευστοχώντας σε πέναλτι στο 47′ και ακολούθως έδωσε τη σκυτάλη στον Όσιμεν, με τον Νιγηριανό να βρίσκει δις το δρόμο προς τα δίχτυα μέσα σε ένα πεντάλεπτο (68′ 73′) και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των παρτενοπέι.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ντραγκόβσκι, Αμπάντου, Καλντάρα (76′ Κρόλις), Νικολάου, Αμιάν, Εσπόζιτο (86′ Βισνιέβσκι), Μπουραμπιά, Αγουδέλο, Ρέκα, Βέρντε (76′ Τσίποτ), Σομουρόντοφ (76′ Μαλντίνι)

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Ραχμάνι, Ρούι (74′ Ολιβέρα), Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (62′ Έλμας), Λοσάνο (46′ Πολιτάνο), Όσιμεν (82′ Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (74′ Εντομπελέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ