Νέα δεδομένα για Ίσκο

Νέα δεδομένα για Ίσκο

Παραμένει στο... ψάξιμο νέας ποδοσφαιρικής στέγης ο Ίσκο.

Στη… βιτρίνα των ελευθέρων παραμένει ο Ίσκο. Με τη μετακίνηση στο Βερολίνο και την Ουνιόν να ναυαγεί οριστικά, ο Ισπανός άσος βρίσκεται στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Μετά και την αποχώρηση από τη Σεβίλλη, ο 30χρονος παίκτης έχει συνδεθεί με ουκ ολίγες ομάδες, ενώ το όνομά του «έπαιξε» και για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ένα δημοσίευμα -βόμβα από την Ισπανία, ανέφερε πως ο Ζόρζε Μέντες τον πρότεινε στους «ερυθρολεύκους» για τη συνέχεια της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Θα συνεχίσω να δουλεύω, αυτή είναι η μόνη απάντηση που έχω να δώσω στην κριτική»

Με το «παράθυρο» των ελεύθερων παικτών να κλείνει σιγά-σιγά στις περισσότερες χώρες, οι επιλογές που φαίνεται να απλώνονται στο… τραπέζι για τον Ίσκο είναι δύο. Η Εβερτον και  η Ρόμα.

Τις προηγούμενες μέρες, δημοσιεύματα έφερναν τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης στο κατώφλι των «ζαχαρωτών». Ωστόσο, λευκός καπνός δεν έχει υπάρξει στη μεταγραφική υπόθεση, με τους «Τζιαλορόσι» να παραμένουν στο κόλπο για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς λοιπόν, το όνομα του Ίσκο παραμένει ψηλά στο μπλοκάκι του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Special one δε λέει όχι σε έναν «γάμο» με τον 30χρονο άσο, ενώ και η αποχώρηση του Ζανιόλο για την Γαλατασαράι, κάνει πιο εύκολη τη συμφωνία των δυο πλευρών.

Μένει να φανεί, αν στο προσεχές διάστημα, ο Ίσκο θα ετοιμάσει… βαλίτσες για τη Ρώμη και την ομάδα του Μουρίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ