Serie A : ΣΠΑΛ – Ρόμα 0-3

Serie A : ΣΠΑΛ – Ρόμα 0-3

Η Ρόμα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη ΣΠΑΛ και με το εμφατικό 0-3, παρέμεινε μέσα στην 4αδα του πρωταθλήματος.

Η Ρόμα είχε εύκολο απόγευμα στην έδρα της ΣΠΑΛ και με το εμφατικό 0-3 διατηρήθηκε στην 4αδα. Από την άλλη η ΣΠΑΛ παραμένει στο +1 από την Κροτόνε που έχει έναν αγώνα λιγότερο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη και τη Ρόμα να προσπαθεί να επιτεθεί ανορθόδοξα. Παρόλα αυτά, στο 33′ ο Βικιάρι μπερδεύτηκε, πέτυχε αυτογκόλ και έδωσε στη Ρόμα το προβάδισμα. Μάλιστα ο αμυντικός της ΣΠΑΛ, μόλις 5 λεπτά μετά την άτυχη στιγμή που είχε, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τη Ρόμα να έχει την ευκαιρία στο 41′ να διπλασιάσει τα γκολ της, όμως ο Μερέττ απέκρουσε το σουτ του Λορέντσο Πελεγκρίνι. Το ίδιο έπραξε και στο 45′ στο σουτ του Ελ Σαράουι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόμα σαφώς πιο απελευθερωμένη, είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και έφτασε στο 0-2 στο 52′. Ο Ναϊνγκολάν ευνοήθηκε από τις κόντρες, η μπάλα στρώθηκε στο πόδι του, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και από τα δεξιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μερέτ. Το 0-3 ήρθε στο 60′ με τον Σικ να εκμεταλλεύεται την πολύ καλή σέντρα του Πελεγκρίνι και με δυνατή κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων 

ΣΠΑΛ (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Μερέτ (80′ Γκομις), Τσίονεκ, Βίκαρι (38′ Γκράσι), Φελίπε, Λατσάρι, Λουίζ, Σκιαταρέλα (46′ Σίμιτς), Κούρτιτς, Ματιέλο, Παλόσκι, Αντενούτσι.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Άλιστον, Σίλβα, Μανωλάς, Φάτσιο, Πέρες, Στρούτμαν (67′ Ουντέρ), Γκοναλόν, Πελεγκρίνι (77′ Ζέρσον), Ναϊνγκολάν (74′ Περότι), Ελ Σαράουι, Σίκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ