Ναϊνγκολάν : «Είναι κορυφαίος παίκτης ο Σαλάχ και είμαι θαυμαστής του»

Ναϊνγκολάν : «Είναι κορυφαίος παίκτης ο Σαλάχ και είμαι θαυμαστής του»

Ο Ράντζα Ναϊνγκολάν έπλεξε το εγκώμιο του πρώην συμπαίκτη του στη Ρόμα, Μοχάμεντ Σαλάχ τονίζοντας πως είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Όλες τις ικανότητες που κάνουν έναν ποδοσφαιριστή σπουδαίο έχει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, όπως υποστήριξε ο πρώην συμπαίκτης του και φανατικός θαυμαστής του, Ράντζα Ναϊνγκολάν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έφυγε από τη Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι για να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ και τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την ημέρα που υπέγραψε με τους κόκκινους μέχρι τώρα υπήρξε ιδιαίτερα παραγωγικός, αφού έχει πετύχει 41 γκολ σε 46 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

«Ο Μο Σαλάχ είναι ένας άνθρωπος γλυκός, καλός και γεμάτος σεβασμό για τους άλλους. Επίσης, μιλάμε για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή», σχολίασε ο Βέλγος για να αναφέρει στη συνέχεια:

«Δεν μου έχουν προκαλέσει έκπληξη οι εμφανίσεις του. Είχε πάντα αυτές τις ικανότητες που επιδεικνύει τώρα, αλλά στην Αγγλία έγινε πιο ακριβής. Είναι κορυφαίος παίκτης και είμαι θαυμαστής του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ