Φίγκο : «Είναι έτοιμος για τη Ρεάλ ο Ικάρντι»

Φίγκο : «Είναι έτοιμος για τη Ρεάλ ο Ικάρντι»

Ο Λουίς Φίγκο δήλωσε πως ο Μάουρο Ικάρντι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα και τη μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μάουρο Ικάρντι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Ίντερ και να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Λουίς Φίγκο, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στις δύο ομάδες.

Ο 25χρονος επιθετικός έχει πετύχει 25 γκολ σε 29 συμμετοχές στους φετινούς αγώνες της Serie A, και είναι δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος και θέλει να αγωνιστεί στη βασίλισσα, με τον πρώην αρχηγό της εθνικής Πορτογαλίας να τονίζει πως είναι πανέτοιμος για το επόμενο βήμα.

«Αν είναι έτοιμος ο Ικάρντι για τη Ρεάλ; Οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές όπως εκείνος μπορούν να προσαρμοστούν σε όλες τις καταστάσεις. Διαθέτει τις απαραίτητες ικανότητες για να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα», τόνισε ο Πορτογάλος πρώην διεθνής.

«Το μέλλον του θα εξαρτηθεί από το πλάνο της Ιντερ για τη συνέχεια και από την οικονομική της κατάσταση. Σημαντικό ρόλο θα παίξει επίσης και η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ καθοριστική θα είναι και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη για τη συνέχεια της πορείας του», ανέφερε ο Φίγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ