Σπέτσια – Ίντερ 2-1: Η ομάδα του Νικολάου σόκαρε την Ίντερ

Σπέτσια – Ίντερ 2-1: Η ομάδα του Νικολάου σόκαρε την Ίντερ

Οι «Νερατζούρι» ηττήθηκαν με 2-1 στο «Alberto Picco» από τη Σπέτσια για την 26η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και παρέμειναν στο -15 από την Νάπολι.

Η Ίντερ είχε το μυαλό στη ρεβάνς με την Πόρτο την προσεχή Τρίτη (14/3) για τους «16» του Champions League, υποτίμησε τη γηπεδούχο Σπέτσια και το πλήρωσε φεύγοντας από το «Αλμπέρτο Πίκο» με μια ήττα (1-2) εκτός προγράμματος, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής στην Ιταλία.

Κατά συνέπεια, οι «Νερατζούρι» κινδυνεύουν να χάσουν τη δεύτερη θέση κι αυτό θα συμβεί αν η Λάτσιο περάσει αύριο από το «Νταλ Άρα» απέναντι στην Μπολόνια, ενώ θα αποκτήσει και συγκάτοικους αν νικήσουν Μίλαν και Ρόμα.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία της Euroleague: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός – Πού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχασε πέναλτι στο 14΄, η ομάδα της Λιγουρίας πήρε προβάδισμα με τον Μαλντίνι στο 55΄ και ο Λουκάκου φάνηκε να σώζει ένα βαθμό ευστοχώντας από τα 11 βήματα, στο δεύτερο πέναλτι που κέρδισαν οι Λομβαρδοί, στο 83΄.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η μπάλα στήθηκε ξανά στην άσπρη βούλα αλλά στην απέναντι εστία και ο Ενζολά νίκησε τον Χαντάνοβιτς για το τελικό 2-1, που έστειλε την Σπέτσια στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, με παιχνίδι περισσότερο.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ντραγκόφσκι, Αμιάν, Αμπαντού, Καλντάρα, Νικολάου, Μπουραμπιά, Ζουρκόβσκι(46’ Εκντάλ), Αγκουντέλο(67’ Κοβαλένκο), Σομουντόροβ(46’ Μαλντίνι, 89’ Βισνιέφσκι), Γκιάσι(81’ Φερέρ), Ενζολά

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο(67΄Ντάμφρις), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Γκέσενς(66΄Ντι Μάρκο), Νταρμιάν(80’ Καρμπόνι), Μπαρέλα(66’ Τσαλχάνογλου), Μπρόζοβιτς, Μιχιταριάν(66’ Τζέκο), Μαρτίνες, Λουκάκου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ