Κουλιμπαλί : «H Nάπολι μπορεί να σταθεί απέναντι στη Γιουβέντους»

Κουλιμπαλί : «H Nάπολι μπορεί να σταθεί απέναντι στη Γιουβέντους»

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί σε δηλώσεις του τόνισε πως η Νάπολι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη Γιουβέντους.

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί έγινε για τη Νάπολι ο ήρωας της τελευταίας στιγμής στο εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής με τη Γιουβέντους και αμέσως μετά επέμεινε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν έπαψαν να πιστεύουν στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την ομάδα του Τορίνο.

Οι παρτενοπέι επικράτησαν της «Μεγάλης Κυρίας» με 1-0, χάρη στο γκολ του κεντρικού αμυντικού τους στο 90ό λεπτό και πλησίασαν στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο της βαθμολογίας αντίπαλό τους.

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα περίπλοκο και εξαιρετικά σημαντικό ματς, οπότε κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε. Τα καταφέραμε και είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Ολη η πόλη στάθηκε δίπλα μας τις τελευταίες μέρες. Μας έδωσε μεγάλη ώθηση η υποστήριξη από τους οπαδούς μας, οι οποίοι μας συνόδευσαν στο αεροδρόμιο και μας έκαναν χαρούμενους», τόνισε ο παίκτης της Νάπολι.

«Θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε και αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος. Η Γιούβε είναι μία πολύ ισχυρή ομάδα, αλλά αποδείξαμε ότι η Νάπολι μπορεί να σταθεί απέναντί της. Η ομάδα πάντα πίστευε σε αυτό τον τίτλο και θα συνεχίσει μέχρι να τον εξασφαλίσει. Μας χωρίζει πλέον μόνο ένας βαθμός», ανέφερε ο Κουλιμπαλί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ