Νάπολι: Επαναστάτες με αιτία…Σιωπηλό το «Maradona» με Μίλαν (pic)

Νάπολι: Επαναστάτες με αιτία…Σιωπηλό το «Maradona» με Μίλαν (pic)

Με την Νάπολι να καλπάζει στη φετινή Serie 1, οι τιμές των εισιτηρίων ξεπερνούν κατά πολύ τις περσινές και αυτό φέρνει την αντίδραση των Ultras της ομάδας.

Η Νάπολι βιώνει κάτι το εξωπραγματικό την φετινή σεζόν, με την πορεία που διαγράφει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Το να πηγαίνει η ομάδα σου για πρωτάθλημα μετά από 23 χρόνια, να βρίσκεται στο +19 από τη δεύτερη της βαθμολογίας και να ανακοινώνουν οι Ultras πως θα παραμείνουν σιωπηλοί στο ντέρμπι με την Μίλαν, μόνο περίεργο μπορεί να θεωρηθεί.

Διαβάστε επίσης: Τι «παίζει» με τα συμβόλαια των Γουόκαπ και Μπλακ…

Αυτή τη στιγμή οι «Παρτενοπέι», είναι στο +23 από την αυριανή τους αντίπαλο Μίλαν (2/4, 21:45), το «Diego Armando Maradona» θα γεμίσει από τους φίλους της ομάδας, όμως θα στερηθεί τον παλμό των οργανωμένων που αποφάσισαν να μην στηρίξουν με τη φωνή τους την Νάπολι.

Η απόφασή τους αυτή, έρχεται ως αποτέλεσμα την κατακόρυφης αύξησης των τιμών, με το φθηνότερο εισιτήριο ακόμη και στα πέταλα του γηπέδου να κοστίζει 135 ευρώ, ενώ την περσινή σεζόν, η μέση τιμή των εισιτηρίων στο «San Paolo», πριν πάρει το όνομα του θρύλου της Νάπολι, ήταν 110 ευρώ.

Έτσι ως ένδειξη διαμαρτυρίας οι Ultras θα είναι στο γήπεδο απλώς για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, χωρίς να τραγουδούν για την ομάδα τους, σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για αυτούς.

Ο ιταλικός νότος δεν είναι γνωστός για την οικονομική του άνεση, επομένως είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν παράπονα για τις τιμές που ολοένα και αυξάνονται, ενώ κανονικά η διοίκηση της ομάδας και ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις θα έπρεπε να ορίζει τέτοιες τιμές, ώστε να δίνεται η ευκαιρία να θαυμάσουν όλοι το δημιούργημα του Σπαλέτι με τους Όσιμεν και Κβαρατσκέλια να πετούν φωτιές.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Λιγότεροι ultras και περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο, αλλά ποιες οικογένειες; Βλέποντας τις τιμές, είναι μόνο για τους πλούσιους», δηλώνοντας τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση που επικρατεί με τα εισιτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ