Νάπολι – Μίλαν 0-4: Η απερχόμενη πρωταθλήτρια έδωσε γερό μάθημα στην επόμενη

Νάπολι – Μίλαν 0-4: Η απερχόμενη πρωταθλήτρια έδωσε γερό μάθημα στην επόμενη

Η κάτοχος του περσινού τίτλου Μίλαν, διέλυσε με 4-0 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα τη Νάπολι που ετοιμάζεται να τη διαδεχτεί στον θρόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου, δίνοντάς της ένα γερό μάθημα πριν τα μεταξύ τους παιχνίδια για τα προημιτελικά του Champions League.

Πω πω πω μία Μίλαν! Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έδωσε μία απίθανη παράσταση στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» όπου συνέτριψε με 4-0 τη Νάπολι, λίγες μέρες πριν οι δύο ομάδες κοντραριστούν για τα προημιτελικά του Champions League.

Βαθμολογικά αυτή η ήττα δεν κοστίζει σε κάτι για τους «παρτενοπέι» οι οποίοι περιμένουν απλά την στέψη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν πια στην τρίτη θέση κι έδειξαν πως κάτι απέμεινε από την καρδιά της περσινής πρωταθλήτριας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Αρης 2-2: «Χαρακίρι» στο Καραϊσκάκη

Το πάρτι για τη Μίλαν άρχισε στο 17′ όταν ο Ντίαθ έβγαλε όμορφη κάθετη στον Λεάο που με απίθανη λόμπα έγραψε το 0-1. Πριν συνέλθει από το πρώτο σοκ η Νάπολι, έφαγε και δεύτερο γκολ. Στο 25ο λεπτό  συγκεκριμένα και μετά από γύρισμα του Μπενασέρ η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Νάπολι, ο Ντίαθ την κατέβασε, άδειασε έναν αντίπαλο και πλάσαρε για το 0-2.

Το 0-3 ήρθε στο 59′ με υπέροχη ενέργεια και σουτ του Λεάο ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε με απίθανο σόλο ο Σαλεμάκερς στο 67′.

Νάπολι: Μερέτ, Ρουί, Κιμ (81’ Ζουάν Ζεσούς), Ραχμάνι, Ντο Λορέντζο, Ανγκισά, Λομπότκα (68’ Ελμάς), Ζιελίνσκι (68’ Εντομπελέ), Πολιτάνο (68’ Λοσάνο), Κβαρατσχέλια, Σιμεόνε (77’ Ραζπαντόρι)

Μίλαν: Μενιάν, Κίερ, Καλάμπρια, Τομόρι, Ερναντές, Κρούνιτς (83’ Μπακαγιόκο), Μπενασέρ (83’ Ντε Κετελάρ), Μπραΐμ Ντίαθ (57’ Σαλεμάκερς), Τονάλι, Λεάο (74’ Οριγκί), Ζιρού (74’ Ρέμπιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ