Ματεράτσι: «Είπα στον Μουρίνιο άντε γ@#$σου»

Ματεράτσι: «Είπα στον Μουρίνιο άντε γ@#$σου»

Ο Μάρκο Ματεράτσι και η απίθανη ατάκα που είχε πει στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο πρώην αστέρας της Ίντερ, Μάρκο Ματεράτσι, αποκάλυψε τα αποχαιρετιστήρια λόγια του προς τον Ζοσέ Μουρίνιο, όταν ο Πορτογάλος προπονητής έφυγε από τον σύλλογο για να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2010.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός αποχαιρέτησε τον «Special One» με βρισιές μετά το ιστορικό τρεμπλ των Νερατζούρι μαζί του.Ο Μουρίνιο αντικαταστάθηκε από τον Ραφαέλ Μπενίτεθ, ο οποίος άντεξε μόλις έξι μήνες στο Σαν Σίρο.

«Ο Μουρίνιο ήταν ξεχωριστός, ήξερε τα ονόματα όλων των παιδιών και των συζύγων μας», δήλωσε ο Ματεράτσι για τον νυν τεχνικό της Ρόμα σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Italia Football TV. «Κανείς άλλος δεν το είχε κάνει ποτέ αυτό για μένα. Για μένα δεν ήταν μεγάλη έκπληξη, αλλά για τη γυναίκα μου, όταν τη συνάντησε και της είπε “γεια σου Ντανιέλα”».

Ο Ιταλός ο οποίος είναι παγκοσμίως γνωστός για το διαβόητο χτύπημα που δέχτηκε από τον Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, δεν άφησε τον προπονητή να φύγει χωρίς να τον… αποχαιρετήσει. «Του είπα άντε γ@#$σου γιατί με άφηνε με τον Μπενίτεθ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ