Τορίνο – Ρόμα 0-1: Ντιμπάλα για τα… αστέρια

Τορίνο – Ρόμα 0-1: Ντιμπάλα για τα… αστέρια

Με μία εκτέλεση πέναλτι του Ντμπάλα η Ρόμα νίκησε εκτός έδρας την Τορίνο και... κουνάει σεντόνι. Ζωντανή για παραμονή με ανατροπή η Βερόνα.

Το πιο σημαντικό ίσως βήμα για την έξοδό της στο Champions League της νέας περιόδου έκανε απόψε η Ρόμα με το «διπλό» που πέτυχε στο Τορίνο με 1-0, χάρις στο γκολ-πέναλτι του Ντιμπάλα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Πέντε ημέρες πριν την πρώτη μάχη των προημιτελικών του Europa League με την Φέγενορντ, οι «Ρωμαίοι» κατάφεραν να «δραπετεύσουν» από μία δύσκολη έδρα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενοι στο μέγιστο τις χθεσινές «γκέλες» των Μίλαν και Ίντερ, τις οποίες προσπέρασε στη βαθμολογία «σκαρφαλώνοντας» στην 3η θέση.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τον διαιτητή του ΑΕΚ – Άρης: Τον τελείωσε η Λεχ Πόζναν

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ροντρίγκες, Σχουρς, Γκραβιγιόν (62’ Βλάσιτς), Μπουοντζιόρνο (79’ Καραμό), Ράντονιτς (79’ Λατσάρο), Μίραντσουκ, Ρίτσι (62’ Ντζιντζί), Σανάμπρια (62’ Πελέγκρι), Γκινέτις

Ρόμα: Πατρίσιο, Σπινατσόλα, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Γιορέντε, Κριστάντε, Βαϊνάλντουμ, Ζαλέβσκι, Ελ Σααραουί (67’ Πελεγκρίνι), Σολμπάκεν (74’ Μάτιτς), Ντιμπάλα (81’ Ντιμπάλα)

Η Βερόνα έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να μείνει «ζωντανή» στη μάχη της παραμονής, και παρότι μέχρι το 84ο λεπτό βρισκόταν πίσω στο σκορ από την «αδιάφορη» βαθμολογικά, Σασουόλο, τελικά ισοφάρισε και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε με τον Αργεντινό Γκάις να φέρει τα πάνω κάτω (2-1) και να συνεχίσει να ελπίζει στο θαύμα…

Βερόνα: Μοντιπό, Φαραόνι (68’ Καλόν), Ντόιγκ (46’ Τσεκερίνι), Μανιάνι, Χίεν, Ταμέζ, Βελόσο (46’ Ενγκόνγκ), Ντούντα, Τεράτσιανο (81′ Γκάιτς), Βέρντι (61’ Ντζούριτς), Λαζάνια

Σασασουόλο: Κονσίλι, Τόλιαν, Ροζέριο, Έρλιτς, Ρουάν, Λοπές, Φρατέζι (82′ Θόρστβεντ), Αρουί (68’ Ενρίκε), Πιναμόντι (87’ Άλβαρες), Μπεράρντι (68’ Ντεφρέλ), Λοριεντέ (82′ Μπαϊράμι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ