Οπαδοί σε Ντιμπάλα : «Φτάνει πια…»

Οπαδοί σε Ντιμπάλα : «Φτάνει πια…»

Φίλοι της Γιουβέντους συνάντησαν τον Πάουλο Ντιμπάλα, συζήτησαν σε έντονο ύφος με τον Αργεντινό σούπερ σταρ και εξέφρασαν τα παράπονά τους για την πορεία της ομάδας τους.

Σε κανέναν φίλαθλο της Γιουβέντους δεν άρεσε η εντός έδρας ήττας από την Νάπολι, που έβαλε την Κυρία σε μπελάδες, αφού έφερε τους παρτενοπέι έναν βαθμό μακριά από την κορυφή και έβαλε ξανά φωτιά στο πρωτάθλημα.

Όταν οπαδοί της Γιουβέντους συνάντησαν τον Πάουλο Ντιμπάλα του «τα ‘χωσαν» με αφορμή την ήττα από την Νάπολι, αλλά και την εικόνα του τις τελευταίες αγωνιστικές.

«Φτάνει πια, κατάλαβες; Ήρθαμε για να σας εμψυχώσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Αυτός ο τίτλος είναι δικός μας περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Έχουμε ξεχάσει τα προηγούμενα πρωταθλήματα. Δεν είμαστε εδώ για να σας επικρίνουμε. Σας έχουμε επικρίνει ποτέ; Θέλουμε το σκουντέτο, το θέλουμε πολύ», δήλωσαν χωρίς περιστροφές οι οπαδοί στον Ντιμπάλα. Ο αστέρας της Γιουβέντους δεν απάντησε, αλλά έσκυψε το κεφάλι και έγνεφε καταφατικά σε ό,τι άκουγε, δείχνοντας να συμφωνεί.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=6EkLPYgjZV4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ