Λάτσιο: «Κάταγμα στα πλευρά και κάκωση στην σπονδυλική στήλη ο Ιμόμπιλε» (pic)

Λάτσιο: «Κάταγμα στα πλευρά και κάκωση στην σπονδυλική στήλη ο Ιμόμπιλε» (pic)

Μπορεί ο ίδιος να δήλωνε πως είναι καλά στην υγεία μετά το τροχαίο που είχε, ωστόσο το ιατρικό δελτίο της Λάτσιο άλλα λέει για τον Ιμόμπιλε.

Μπορεί ο Τσίρο Ιμόμπιλε να καθησύχαζε άπαντες –μετά το τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της Κυριακής με το αυτοκίνητό του- πως είναι καλά και μόνο το χέρι του τον πονούσε λίγο, ωστόσο το ιατρικό δελτίο της ομάδας του Ιταλού επιθετικού, Λάτσιο άλλα λέει.

Διαβάστε επίσης: Νέος μνηστήρας για Χάμες: Με ποια ομάδα μιλάει ο Κολομβιανός

Οι «λατσιάλι» αναφέρουν πως γενικά ο Ιμόμπιλε δεν έχει κάτι σοβαρό, ωστόσο μετά το τροχαίο υπέστη κάταγμα στα πλευρά και κάκωση στην σπονδυλική στήλη, ενώ βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου της Ρώμης που διεκομίσθη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Λάτσιο για τον αρχηγό της:

«Το ιατρικό επιτελείο της Λάτσιο ανακοινώνει πως σήμερα, μετά από τροχαίο ατύχημα, ο ποδοσφαιριστής Τσίρο Ιμόμπιλε υπέστη κάκωση στην σπονδυλική στήλη και κατάγμα στα πλευρά στην δεξιά πλευρά του σώματός του. Η κατάστασή του είναι καλή. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει υπό παρακολουθήση στο τμήμα επειγόντων περιστατικών από τον καθηγητή Φραντσέσκο Φραντσέσκι του νοσοκομείου «Αγκοστίνο Τζεμέλι» της Ρώμης».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο αυτοκίνητο του Ιμόμπιλε βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του (οι δυο κόρες του συγκεκριμένα) τα οποία επίσης είναι καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ