Μπολόνια – Μίλαν 1-2

Μπολόνια – Μίλαν 1-2

Αταλάντα και Μίλαν επικράτησαν των Τζένοα (3-1) και Μπολόνια (1-2) αντίστοιχα και συνεχίζουν να μάχονται για Ευρωπαϊκή έξοδο. Καταδικαστική ήττα για τη Βερόνα από την ΣΠΑΛ (1-3)

Η Μίλαν επικράτησε με 2-1 στη Μπολόνια και έμεινε ζωντανή στη μάχη της 6ης θέσης που δίνει το τελευταίο Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι rossoneri προηγήθηκαν με ωραίο γκολ του Τσαλχάνογλου στο 33′, νάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση. Στο 45′ ο Μποναβεντούρα με ωραίο τελείωμα από πλάγια θέση έδωσε προβάδισμα δυο γκολ στην ομάδα του Μιλάνου, που έδειχνε να έχει εύκολο απόγευμα στη Μπολόνια.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν αρκετά, πίεσαν και στο 73′ κατάφεραν να μειώσουν με τον Ντε Μάιο, μπαίνοντας στη διεκδίκηση της νίκης. Παρόλα αυτά η Μίλαν κράτησε μέχρι το τέλος και έμεινε ζωντανή στη μάχη της 6αδας.

Αταλάντα – Τζένοα 3-1

Όσο ήθελε τη νίκη η Μίλαν, άλλο τόσο την ήθελε και η Αταλάντα που δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Τζένοα, καθώς επικράτησε με 3-1 και παρέμεινε στην 6η θέση του πρωταθλήματος. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μπάροου (16′), Κριστάντε (22′) και Ίλισιτς (74′), με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής με τον Βελόσο στο 81′.

Βερόνα – ΣΠΑΛ 1-3

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για τη Βερόνα όσον αφορά την παραμονή της. Οι Βερονέζοι παρότι προηγήθηκαν με τον Βαλότι στο 13′, στάθηκαν άτυχοι στο φινάλε του ημιχρόνου όταν ο Φαρές με αυτογκόλ έκανε το 1-1. Στο δεύτερο μέρος ο Φελίπε έκανε το 1-2 στο 72′ με τον Κούρτιτς να κλειδώνει τη νίκη για τη ΣΠΑΛ στο 93′. Πλέον η Βερόνα είναι στο -8 από την ΣΠΑΛ και με 3 αγωνιστικές να απομένουν χρειάζονται ένα θαύμα για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Μπενεβέντο – Ουντινέζε 3-3

Απίστευτο παιχνίδι έγινε μεταξύ της υποβιβασμένης Μπενεβέντο και της Ουντινέζε. Ο Βιντμέρ άνοιξε το σκορ για τους Φριουλιάνι στο 13′ με τον Βιόλα να ισοφαρίζει 10 λεπτά αργότερα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο με τον Κατάλντι να αποβάλεται στο 57′. Παρόλα αυτά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κόντα στο 76′. Ο Λαζάνια με δυο γκολ σε δυο λεπτά (78′,79′) γύρισε τούμπα του παιχνίδι, όμως οι συγκινήσεις δεν είχαν τελειώσει. Στο 90′ η Μπενεβέντο των 10 παικτών κατάφερε να σκοράρει με τον Σανιά και να στερήσει την ευκαιρία από την Ουντινέζε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Μόλις στο +3 από την 18η Κιέβο βρίσκεται η Ουντινέζε.

Σαμπντόρια – Κάλιαρι 4-1

Η Σαμπντόρια είχε εύκολο έργο απέναντι στην Κάλιαρι την οποία διέλυσε με 4-1 και ανέβηκε στην 8η θέση. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν να ανησυχούν όντας στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού. Τα γκολ των γηπεδούχων οι Πρέτ (7′), Κουαλιαρέλα (26′), Κονάκι (45′) και Ραμίρεζ στο 87′, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει προσωρινά σε 3-1 ο Παβολέτι στο 49′.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ