Σπαλέτι: «Ας καθυστερήσει λίγο ακόμα η απονομή, νιώθω πολύ άνετα στη θέση που βρισκόμαστε»

Σπαλέτι: «Ας καθυστερήσει λίγο ακόμα η απονομή, νιώθω πολύ άνετα στη θέση που βρισκόμαστε»

Απογοητευμένος αλλά άνετος, που η στέψη της Νάπολι πήρε παράταση, εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τη Σαλερνιτάνα.

Το γκολ του Ντιά έδωσε στη Σαλερνιτάνα την ισοπαλία απέναντι στη Νάπολι στη φιέστα τίτλου στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» με τη στέψη των «παρτενοπέι» να παίρνει παράταση για λίγες ημέρες ακόμα.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, μετά το φινάλε της αναμέτρησης εμφανίστηκε στενοχωρημένος που δεν κατάφερε η ομάδα του να «σφραγίσει» σήμερα το scudetto μπροστά στο κατάμεστο γήπεδό της και να κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους της, ωστόσο όπως είπε δεν τον πειράζει ιδιαίτερα που καθυστερεί λίγο ακόμα η απονομή του πρωταθλήματος και πως νιώθει άνετα με τη θέση που βρίσκεται η ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Έπιασε κορυφή η Σίτι (1-2) – Νίκη Champions League για τη Γιουνάιτεντ (1-0)

Όσα είπε ο Σπαλέτι:

«Λυπούμαστε πολύ που δεν καταφέραμε να δώσουμε χαρά σήμερα στον υπέροχο κόσμο μας. Το νιώθουμε εδώ και καιρό ότι αυτά τα τελευταία παιχνίδια είναι τα πιο κουραστικά. Βρήκαμε απέναντί μας μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη, η οποία έκλεισε σαν σκαντζόχοιρος και μας έβαλε δύσκολα. Μετά, ήρθε αυτό το εκπληκτικό γκολ για την ισοφάριση. Θέλουμε να επιστρέψουμε στους φιλάθλους μας τη μεγάλη χαρά που μας δίνουν. Είμαστε αυτοί που καλούμαστε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά τους. Ας καθυστερήσει λίγο ακόμα η απονομή, νιώθω πολύ άνετα στη θέση που βρισκόμαστε.

Μιλάω με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες μου, διότι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε, κάνοντας ό,τι του ζητηθεί με το κεφάλι κάτω. Έχουν γίνει μια παρέα. Όποιος έρθει να φορέσει αυτή τη φανέλα, με το παρελθόν που έχει αυτός ο σύλλογος, δεν έχει άλλη επιλογή.

Είναι ξεκάθαρο ότι όταν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα αξίζουν και σε εμένα συγχαρητήρια, όμως οι παίκτες τα αξίζουν περισσότερο. Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ, αναγκάζουν τους υπόλοιπους να κρατήσουν ψηλά τον πήχη, δημιουργώντας τους υψηλό κίνητρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ