Βλάχοβιτς: Προτάθηκε σε Μπάγερν και Άρσεναλ

Βλάχοβιτς: Προτάθηκε σε Μπάγερν και Άρσεναλ

Ο Σέρβος άσος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους με προορισμό είτε τη Γερμανία είτε την Αγγλία.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ομολογουμένως δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο φέτος στη Γιουβέντους. Μπορεί  να μετράει 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Αλλά έχει σκοράρει μόλις 11 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Αντσελότι: «Προκαλούν έκπληξη οι πολλές κάρτες που έχει δεχθεί ο Βινίσιους»

Για κάποιον άλλον τα νούμερα αυτά μπορεί να ακούγονται καλά ωστόσο για τον Σέρβο άσο δεν είναι, και φέρεται να σκέφτεται το καλοκαίρι σοβαρά να αποχωρήσει από τη «μεγάλη κυρία». Του λόγου το αληθές υποστηρίζουν δημοσίευματα από την Ιταλία με το «tuttomercato» μάλιστα να αναφέρει πως εκπρόσωποι του Βλάχοβιτς του έχουν προτείνει τόσο την Μπάγερν Μονάχου όσο και την Άρσεναλ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι δυο ομάδες θα κοιτάξουν το καλοκαίρι να ενισχύσουν την επίθεσή τους. Μάλιστα οι «κανονιέρηδες» είχαν ψαχτεί ξανά για τον 23χρονο άσο τον περασμένο Σεπτέμβρη, αλλά τότε δεν προχώρησε η υπόθεση. Πλέον θα μπορούσαν να κάνουν δικό τους τον Βλάχοβιτς με ένα ποσό της τάξης των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Βέβαια, για τον Βλάχοβιτς όπως προείπαμε είναι πολύ πιθανό να ψαχτούν και οι Βαυαροί της Μπάγερν που επίσης θα κινηθούν το καλοκαίρι για επιθετικό.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως οι Γιουβεντίνοι δε θα αφήσουν έτσι εύκολα τον Σέρβο να φύγει. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και σίγουρα οι Ιταλοί θα ζητήσουν το ανάλογο αντίτιμο όπως γράψαμε, είτε στους Γερμανούς είτε στους Άγγλους που αν θέλουν να τον αποκτήσουν θα πρέπει να πληρώσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ