Νάπολι : Αποχωρεί ο Σάρι στο τέλος της σεζόν

Νάπολι : Αποχωρεί ο Σάρι στο τέλος της σεζόν

Μπορεί το συμβόλαιό του Μαουρίτσιο Σάρι να λήγει το Καλοκαίρι του 2021, παρόλα αυτά, είναι πολύ πιθανό ο Ιταλός τεχνικός να αποχωρήσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι, έκανε τη Νάπολι να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, παλεύοντας στα ίσια με τη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται το Καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Παρτενοπέι.

Μπορεί το συμβόλαιο του να λήγει το Καλοκάιρι του 2021, παρόλα αυτά, ο Ιταλός τεχνικός είναι αρκετά δυσαρεστημένος με τις απολαβές του. Μάλιστα, έχει διαμηνύσει στον Ντε Λαουρέντις, πως επιθυμεί αναπροσαρμογή συμβολαίου με 4 εκατομμύρια ετήσιες απολαβές.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι γνωστό ότι έχει… καβούρια στις τσέπες. Είναι άλλωστε και ο λόγος που ποτέ δεν κατάφερε να επενδύσει σωστά τα χρήματα από Λαβέτσι, Καβάνι, Ιγκουαΐν.

Επίσης, οι φήμες ότι το Καλοκαίρι θέλει να πουλήσει πολλούς από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, έχει κάνει έξαλλο τον Σάρι, καθώς βλέπει το μπάτζετ να μειώνεται, αντί να αυξάνεται.

Φυσικά, αν αποχωρήσει ο Ναπολιτάνος τεχνικός, πολλές θα είναι οι ομάδες που θα ενδιαφερθούν για την περίπτωσή του με την Τσέλσι να είναι μια από αυτές, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Κόντε δε θα συνεχίσει στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ