Αταλάντα – Βερόνα 3-1: Σε τροχιά Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο

Αταλάντα – Βερόνα 3-1: Σε τροχιά Ευρώπης η ομάδα του Μπέργκαμο

Η Αταλάντα νίκησε 3-1 τη Βερόνα, την άφησε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ελπίζει για έξοδο στην Ευρώπη.

Σημαντική νίκη πέτυχε η Αταλάντα που νίκησε με 3-1 τη Βερόνα για την 36η αγωνιστική της Serie A κι ελπίζει ακόμη σε ευρωπαϊκή έξοδο. Στο 11′ ο Λάζοβιτς έκανε το 0-1, αλλά η χαρά του δεν κράτησε πολύ.

Στο 22ο λεπτό ο Τζαπακόστα με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 και ο Μοντιπό στο 53′ έκανε την ανατροπή. Το 3-1 διαμόρφωσε ο Χόιλουντ στο 62′ με σουτ κι ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο η Βερόνα είχε δύο δοκάρια.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ: «Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να τα παρατήσω, χρωστάω πολλά στον Ολυμπιακό»

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τολόι, Ντζιμσίτι, Τζαπακόστα (56’ Οκόλι), Μέλε, Σκαλβίνι, Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς (77’ Έντερσον), Κοουπμάινερς, Μουριέλ (56’ Λούκμαν), Χόιλουντ (86’ Ντεμιράλ)

Βερόνα: Μοντιπό, Ντεπάολι, Τσεκερίνι (79’ Κόπολα), Χίεν, Καμπάλ, Λάζοβιτς (58’ Φαραόνι), Ταμέζ (79’ Άμπιλντγκαααρντ), Σουλεμανά, Τεράτσιανο (65’ Βέρντι), Ντζούριτς (65’ Γκάιτς), Ενγκόνγκ

Νωρίτερα, η Μπολόνια πέρασε με 5-1 από την έδρα της Κρεμονέζε και ουσιαστικά την… έστειλε στη Serie B. To ματς κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία γκολ (Αρναούτοβιτς 14′, Φέργκιουσον 27′, Πος 45′). Ορζολίνι (62′) και Σανσόνε (80′) πέτυχαν άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, με την Κρεμονέζε να μειώνει απλά στις καθυστερήσεις με τον Τσιοφάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ