Έμπολι – Γιουβέντους 4-1: Νέα… σφαλιάρα για τους Μπιανκονέρι και το σεντόνι απομακρύνεται

Έμπολι – Γιουβέντους 4-1: Νέα… σφαλιάρα για τους Μπιανκονέρι και το σεντόνι απομακρύνεται

Μετά την αφαίρεση των δέκα βαθμών, η Γιουβέντους δέχθηκε νέο κάζο (αυτή τη φορά στο χορτάρι), καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από την Έμπολι, με το εισιτήριο για το επόμενο Champions League να απομακρύνεται επικίνδυνα.

Λίγες ώρες μετά την αφαίρεση των δέκα βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, για την υπόθεση με τα ψευδή λογιστικά στοιχεία η Γιουβέντους δέχθηκε ακόμη μια… σφαλιάρα αυτή την φορά στον χορτάρι από την φουριόζα, Έμπολι (4-1), μένοντας έτσι εκτός της πρώτης εξάδας.

Το σύνολο του Αλέγκρι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση με 59 βαθμούς και στο -5 από τη Μίλαν, η οποία είναι στην τέταρτη θέση και κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά το εισιτήριο του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον δρόμο προς τα αστέρια

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με το Λοκατέλι στο 15′, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Πριν καλά καλά συνέλθουν οι μπιανκονέρι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καπούτσο δύο λεπτά αργότερα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Λουπέρτο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Παόλο Ζανέτι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 48′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Καπούτο. Ο Κιέζα μειώσε σε 3-1 για τη Γιουβέντους στο 85′, με το τελικό 4-1 να διαμορφώνεται από το γκολ του Πίκολι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Παρίζι, Λουπέρτο, Ισμαΐλι, Εμπουεχί, Μπαντινέλι (68’ Χάας), Γκράσι, Καμπιάγκι (79’ Πιάτσα), Φατσίνι (79’ Χέντερσον), Άκπα Άκπρο (88’ Στοϊάνοβιτς), Καπούτο (88’ Πίκολι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Σάντρο (63’ Ρουγκάνι), Μπαρμπιέρι (46’ Κιέζα), Κόστιτς, Λοκατέλι (59’ Ντι Μαρία), Μιρέτι (46’ Παρέδες), Ραμπιό, Μίλικ (58’ Κεν), Βλάχοβιτς

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ