Γιουβέντους – Μίλαν 0-1: O Ζιρού χάρισε το ντέρμπι στους «ροσονέρι»

Γιουβέντους – Μίλαν 0-1: O Ζιρού χάρισε το ντέρμπι στους «ροσονέρι»

Μια τρομερή κεφαλιά του Ολιβιέ Ζιρού ήταν αρκετή για τη Μίλαν ώστε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Γιουβέντους επικρατώντας με σκορ 1-0.

Τη νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε η Μίλαν που μπόρεσε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ολιβιέρ Ζιρού με μια όμορφη κεφαλιά στο πρώτο μέρος. Έτσι οι «ροσονέρι» κατάφεραν να φτάσουν τους 67 βαθμούς και να κλειδώσουν οριστικά την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League, ενώ οι «μπιανκονέρι» έμειναν στους 59 πόντους και την 7η θέση, διατηρώντας τις ελπίδες τους για μια θέση στο Europa League.

H Γιουβέντους ήταν φαινομενικά καλύτερη σε όλη την αναμέτρηση, έχοντας τις περισσότερες καλές στιγμές, ωστόσο η Μίλαν ήταν εκείνη που μπόρεσε να ελέγξει καλύτερα το παιχνίδι και μάλιστα να ανοίξει το σκορ με τον Ζιρού στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης. Όσο κι αν η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρις προσπάθησε, δεν ευτύχισε να ισοφαρίσει και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Γκάτι, Κουαδράδο, Μπρέμερ (82’ Μπονούτσι), Κόστιτς (63’ Παρέδες), Ραμπιό, Λοκατέλι, Κεν (73’ Ίλινγκ Τζούνιορ), Κιέζα, Ντι Μαρία (63’ Μίλικ)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια (86’ Καλουλού), Ερναντές, Τιό, Τομόρι, Ντίαθ (82’ Πομπέγκα), Κρούνιτς, Τονάλι, Λεάο (82’ Μπαλό Τουρέ), Μεσίας (56’ Σαλεμάκερς), Ζιρού (86’ Οριγκι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ