Ιμπραΐμοβιτς: Ο «Μπέντζαμιν Μπάτον» μεγάλωσε αλλά πρόλαβε να δει τη Μίλαν όπως της άξιζε! (pics, vid)

Ιμπραΐμοβιτς: Ο «Μπέντζαμιν Μπάτον» μεγάλωσε αλλά πρόλαβε να δει τη Μίλαν όπως της άξιζε! (pics, vid)

Πριν από λίγα χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παρομοίαζε τον εαυτό του με τον «Μπέντζαμιν Μπάτον». Τελικά… μεγάλωσε αλλά πρόλαβε να δει μια μεγάλη του αγάπη στην κορυφή μετά από χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21, στις αρχές της μάλιστα, και μετά από μία νίκη της Μίλαν επί της Μπολόνια για το πρωτάθλημα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε δηλώσει πως είναι ο… Μπέντζαμιν Μπάτον και πως όσο μεγαλώνει τόσο μικραίνει…

Διαβάστε επίσης: Στην Πορτογαλία ο Μπρούνο Άλβες, είδε τον τελικό Κυπέλλου Μπράγκα – Πόρτο

Συγκεκριμένα ο «Ίμπρα» είχε πει: «Δεν είμαι μεγάλος, είμαι ο Μπέντζαμιν Μπάτον. Γίνομαι όλο και νεότερος. Αρχίζω μεγάλος και πεθαίνω νέος.

Η μεγαλύτερη πίεση είναι αυτή που βάζω στον εαυτό μου. Δεν θέλω ο κόσμος να μιλά για την ηλικία μου, αλλά θέλω να μου φέρονται σαν όλους τους άλλους. Σαν να είμαι 20 και κάνω την ίδια δουλειά. Κερδίσαμε και θα μπορούσα να βάλω κι άλλα γκολ. Αν ήμουν 20, θα είχα βάλει τέσσερα».

Αυτή η δήλωση συγκεκριμένα είχε έρθει τον Σεπτέμβρη του 2020, με τον Ιμπραΐμοβιτς να σημειώνει -αν και στα 39 του τότε- εκείνη τη σεζόν, σε 27 εμφανίσεις 17 τέρματα μοιράζοντας και 3 ασίστ.

Είχε έρθει από την Αμερική για χάρη των «ροσονέρι» το Γενάρη του 2020, και πολλοί πίστευαν ότι θα κολλούσε τα τελευταία του ένσημα και θα αποσύρονταν από την ενεργό δράση.

Χωρίς όμως κανείς να το περιμένει, εκείνος ολοκλήρωσε το δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20 με 11 τέρματα και 5 ασίστ σε 20 συμμετοχές, τονίζοντας σε όλους μας αυτό που λέμε συνέχεια. Πως αν έχεις πάθος με κάτι, μπορείς να είσαι καλός σε αυτό, όποια κι αν είναι η ηλικία σου.

Την επόμενη χρονιά λοιπόν, ο θρυλικός Σουηδός ως άλλος Μπέντζαμιν Μπάτον έκανε μια καταπληκτική σεζόν όπως αναφέραμε, με τους «ροσονέρι» να τερματίζουν μετά από καιρό 2οι, σε θέση που τους έφερε ξανά στο Champions League και πίσω μόνο από την πρωταθλήτρια Ίντερ.

Η επόμενη χρονιά ήταν ακόμα καλύτερη, τόσο για τους «ροσονέρι» όσο και για τον Ζλάταν. Η Μίλαν μετά από 11 ολόκληρα χρόνια έφτανε ξανά στο… Έβερεστ του ιταλικού ποδοσφαίρου με τον «Ίμπρα» να μετράει- αν και στα 41 του- 8 τέρματα και 3 ασίστ σε 27 συμμετοχές.

Η φετινή σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη, με τους τραυματισμούς να παίρνουν… κεφάλι και τον τεράστιο Ζλάταν, να αγωνίζεται μόλις σε 4 ματς, σημειώνοντας και 1 τέρμα.

Καταλάβαινε βλέπετε, πως πλέον ακόμα κι αυτός ο… Μπέντζαμιν Μπάτον όπως είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του, το χρόνο δεν μπορούσε να τον νικήσει και για αυτό κρέμασε τα παπούτσια του.

Είδε ωστόσο τη Μίλαν που αγαπάει να μεγαλώνει ξανά, χάρη και σε αυτόν, και να θυμίζει κάτι από τα περασμένα της μεγαλεία με τον Ζλάταν, να αποχωρεί γεμάτος από την ενεργό δράση γιατί έβαλε το λιθαράκι του στις τελευταίες επιτυχίες των πολυαγαπημένων του «ροσονέρι».

Τα καλύτερα του Ζλάταν με τη φανέλα της Μίλαν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ