Μοντεστό για αντί-Μαλντίνι στη Μίλαν

Μοντεστό για αντί-Μαλντίνι στη Μίλαν

Ο Πάολο Μαλντίνι απολύθηκε από την θέση του τεχνικού διευθυντή στη Μίλαν με τον Φρανσούα Μοντεστό αλλά και τον Ίγκλι Τάρε να εμφανίζονται ως επικρατέστεροι για να τον αντικαταστήσουν.

Η Μίλαν περνάει μία μίνι κρίση με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Πάολο Μαλντίνι να απολύεται από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και τους ιθύνοντες των «ροσονέρι» να ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του.

Διαβάστε επίσης: Αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα ο Ζόρντι Κρόιφ

Μεταξύ των ονομάτων που προκρίνονται μάλιστα σύμφωνα με ιταλικά Μέσα ενημέρωσης είναι κι αυτό του Φρανσουά Μοντεστό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η σελίδα, SempreMilan.it που ειδικεύεται στα των Μιλανέζων, μία λύση για τον πάγκο του τεχνικού διεθυντή είναι αυτή του έμπειρου Μοντεστό. Ο Γάλλος είναι πλέον διευθυντής της Μόντσα, ωστόσο όπως γράφουν και οι Ιταλοί, είναι πολύ γνωστος από το πέρασμα του και στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο Τζέφρι Μονκάντα Chief Scout των Μιλανέζων που είναι και Γάλλος -συμπατριώτης δηλαδή- εκτιμά ιδιαίτερα τη δουλειά του Μοντεστό. Ο Μονκάντα έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας την αποστολή… τεχνικός διευθυντής, και ο πρώην «ερυθρόλευκος» είναι μια θελκτική λύση.

Από εκεί και πέρα άλλη μία περίπτωση που προκρίνεται είναι αυτή του Αλβανού Ίγκλι Τάρε ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είπε αντίο στη Λάτσιο την οποία υπηρέτησε από τη θέση του Αθλητικού διευθυντή για πάνω από 18 χρόνια. Έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Στέφανο Πιόλι ενώ γνωρίζει καλά και έναν μεταγραφικό στόχο των Μιλανέζων. Τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς που αγωνίζεται στη Λάτσιο…

Τέλος υπάρχει και ένα τρίτο ενδεχόμενο. Να προσληφθούν και οι δυο παραπάνω κύριοι. Ο ένας ως τεχνικός διεθυντής (Μοντεστό) ο άλλος (Τάρε) ως αθλητικός διευθυντής, με τον Μονκάντα να μένει στη θέση του Chief Scout.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ