Γιουβέντους – Μπολόνια 3-1 (vid)

Γιουβέντους – Μπολόνια 3-1 (vid)

Η Γιουβέντους έπαιξε με τη φωτιά, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και πλέον μοιάζει απίθανο να χάσει το πρωτάθλημα.

Η Γιουβέντους βρέθηκε πίσω στο σκορ, έπαιξε με τη φωτιά, όμως όταν σοβαρεύτηκε κέρδισε εύκολα τη Μπολόνια και θέλει ακόμα μια νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Μπήκε αλλαγή στο 60′ ο Τοροσίδης.

Στο 27′ ο Ρουγκάνι έκανε πέναλτι, στην προσπάθειά του να διορθώσει λάθος του Μπουφόν. Μετά τη χρήση Var ο διαιτητής Ιράτι αποφάσισε πως υπάρχει παράβαση. Το πέναλτι εκτελέστηκε στο 30′ με τον Βέρντι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουφόν για ο 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουβέντους μπήκε πιο δυνατά, δημιούργησε φάσεις και ισοφάρισε στο 52′ με τον Ντι Μάιο να στέλνει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 64′ ο Κεντίρα έδωσε προβάδισμα στη Γιούβε με τελείωμα επιθετικού μετά τη σέντρα του Κόστα. Το τελικό 3-1 έγραψε ο Πάουλο Ντιμπάλα στο 69′ για να κλειδώσει το παιχνίδι και να φέρει τη Γιουβέντους αγκαλιά με τον τίτλο.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Οι συνθέσεις

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Ρουγκάνι, Μπαρτζάλι, Ασαμόα, Κουαδράδο (72′ Λίχτσταϊνερ), Μαρκιζιο, Ματουιντί (46′ Κόστα), Κεντίρα, Άλεξ Σάντρο (84′ Μπερναντέσκι), Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα.

Μπολόνια (Ντοναντόνι): Μιράντε, Ντε Μάιο, Ρομανιόλι, Κράφθ (60′ Τοροσίδης), Κεϊτά, Πόλι, Κρσετιγκ, Νάγκι, Μπαγέ, Αβενάτι (66′ Παλάσιο), Βέρντι (73′ Ντέστρο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ