Ιμόμπιλε: Αδιαφορεί για τις προτάσεις από Σαουδική Αραβία και μένει στην Λάτσιο

Ιμόμπιλε: Αδιαφορεί για τις προτάσεις από Σαουδική Αραβία και μένει στην Λάτσιο

Κόντρα στην ροή των ποδοσφαιριστών που κάνουν το δρομολόγιο για την Σαουδική Αραβία, ο Τσίρο Ιμόμπιλε δεν δίνει καμία σημασία στις προτάσεις του και μένει στην Λάτσιο

Ούτε τον πουλάει ούτε φεύγει. Πιστός «στρατιώτης» της Λάτσιο θα παραμείνει ο Τσίρο Ιμόμπιλε όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας Κλαούντιο Λοτίτο.

Τόσο ο παίκτης, όσο και η Λάτσιο δεν επιθυμούν να χωρίσουν τους δρόμους τους, με τους Ρωμαίους να ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης δεν τίθεται προς πώληση, παρά το ενδιαφέρον των ομάδων της Σαουδικής Αραβίας.

Διαβάστε επίσης: Την Δευτέρα η κλήρωση του πρωταθλήματος – Τι αποφάσισε η Super League

Μάλιστα όπως αναφέρει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Λάτσιο δεν θέλει ούτε να ακούσει προσφορές από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας.

Μια εκ των Αλ Χιλάλ, Αλ Νάσρ και Αλ Ιτιχάντ έκαναν κρούση στον 33χρονο επιθετικό όσο αυτός βρισκόταν στην Νέα Υόρκη.

Ο Λοτίτο είπε χαρακτηριστικά «Δεν έχω λάβει καμία πρόταση για τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ούτε μου έχει πει ότι θέλει να φύγει. Δεν μιλάμε για τίποτα. Ο Τσίρο είναι σαν γιος για μένα, δεν πωλείται. Είναι ένας από την οικογένεια. Θα έπρεπε να με δελεάσουν με τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ και ακόμα και τότε δεν ξέρω αν θα τον άφηνα να φύγει».

Όλα αυτά την ίδια ώρα που ομάδα της Σαουδικής Αραβίας (Αλ Χιλάλ) πήρε από την Λάτσιο με 40 εκατομμύρια έναν εκ των σημαντικότερων παικτών της, τον Σεργκέι Μίλίνκοβιτς Σάβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ