Λάτσιο και Αταλάντα κινούνται για τον Κασάμι!

Λάτσιο και Αταλάντα κινούνται για τον Κασάμι!

Στο στόχαστρο της Λάτσιο και του τεχνικού της Αταλάντα, Τζιαν Γκασπερίνι, ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, που κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στην Ελβετία!

Ο Παϊτίμ Κασάμι συνεχίζει να αποδίδει εξαιρετικά με τη φανέλα της Σιόν και παρότι η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ άσχημη βαθμολογική κατάσταση, ο Ελβετός μέσος έχει καταφέρει να «φτιάξει» ξανά το όνομά του. Σε σημείο να τον παρακολουθούν ζεστά σημαντικές ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com, για τον Κασάμι δείχνουν ενδιαφέρον η Λάτσιο και η Αταλάντα. Όπως αναφέρεται, ο 25χρονος πρώην κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού, επέστρεψε στο κάδρο του τεχνικού διευθυντή των Ρωμαίων, Ιγκλι Τάρε, μετά την πολύ καλή φετινή του παρουσία στο ελβετικό πρωτάθλημα και θεωρείται value for money λύση.

Από εκεί και πέρα, οι Ιταλοί επισημαίνουν πως η Αταλάντα βλέπει στο πρόσωπο του Κασάμι τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μπράιαν Κριστάντε. Ο 23χρονος διεθνής Ιταλός χαφ αναμένεται να πωληθεί για πάνω από 20 εκατ. ευρώ αυτό το καλοκαίρι και ο Κασάμι είναι ένα από τα πρώτο ονόματα που έχει στη λίστα του ο Τζιαν Γκασπερίνι.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι φέτος ο Κασάμι έχει 25 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα της Σιόν, ενώ το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ