Αινιγματικός για την παραμονή του στη Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Αινιγματικός για την παραμονή του στη Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Ο 50χρονος τεχνικός θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση στο τέλος της σεζόν, ενώ ήδη αποτελεί «στόχο» δύο αγγλικών συλλόγων.

Την ώρα που είναι υποψήφιος για να καθίσει στους πάγκους των Τσέλσι και Αρσεναλ, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σε δηλώσεις που έκανε, δεν ξεκαθάρισε το αν θα παραμείνει στον πάγκο της Γιουβέντους (το συμβόλαιό του λήγει τον Ιουίνιο του 2020) ή όχι.

O 50χρονος τεχνικός που θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση στο τέλος της σεζόν, χαρακτηρίζοντας τη Γιούβε ως μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

«Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου. Εχω συμβόλαιο με τη Γιουβέντους και θα συναντηθούμε μόλις τελειώσει η χρονιά για να συζητήσουμε το μέλλον της ομάδας, όπως κάνουμε κάθε τέτοια εποχή. Κάθε χρόνο η Γιουβέντους γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστική, με ξεκάθαρο στόχο να συνεχίσει να παίρνει τίτλους», τόνισε ο Αλέγκρι.

«Όταν κάθεσαι σε ένα τραπέζι για να αξιολογήσεις τη χρονιά, χρειάζεσαι καθαρό μυαλό για να αναλύσεις τι πήγε καλά και πού πρέπει να βελτιωθείς. Αυτό θα κάνουμε σε συνεργασία με τη διοίκηση. Δουλεύω σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, πετυχαίνουμε σημαντικούς στόχους κάθε χρονιά και η συνέχεια είναι πάντα δύσκολη», συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ