Μυθική πρόταση της Αλ Χιλάλ σε Νάπολι και Οσιμέν

Μυθική πρόταση της Αλ Χιλάλ σε Νάπολι και Οσιμέν

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Αλ Χιλάλ φαίνεται να έχει προσφέρει τρελά λεφτά τόσο στην Νάπολι για την απόκτηση του Οσιμέν, όσο και στον ίδιο τον Νιγηριανό.

Η Αλ Χιλάλ θέλει να πραγματοποιήσει έναν από τους μεγαλύτερους «σεισμούς» στο ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και αυτό διότι φαίνεται πως έχει κάνει μια μυθική πρόταση, τόσο στην Νάπολι, όσο και στον Οσιμέν για να κάνει δικό της τον Νιγηριανό στράικερ.

Ο επιθετικός της Νάπολι αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα τις τελευταίες σεζόν λόγω των απίθανων πραγμάτων που κάνει στην Ιταλία με την φανέλα των «παρτενοπέι». Με αποκορύφωμα προφανώς το τελευταίο πρωτάθλημα στην Serie A το οποίο κατέκτησε η ομάδα της Νότιας Ιταλίας.

Όλα αυτά φέρνουν το σημερινό αποτέλεσμα. Μια πρόταση της Αλ Χιλάλ η οποία αγγίζει τα 140 εκατομμύρια ευρώ προς την Νάπολι ώστε να του σπάσει το συμβόλαιο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μισθός του αν συμφωνήσει θα είναι 1 εκατομμύριο την εβδομάδα, το οποίο με απλούς υπολογισμούς σημαίνει 52 εκατομμύρια τον χρόνο!

Προς το παρόν ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και η Νάπολι φαίνεται να έχουν απορρίψει την πρόταση ζητώντας πάνω από 150 εκατομμύρια. Παράλληλα η γνώμη του παίκτη παραμένει άγνωστη προς το παρόν.

Ο Οσιμέν αυτό το καλοκαίρι έχει δεχθεί κρούσεις από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες του πλανήτη, ανάμεσα τους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Παρί Σεν Ζερμέν και άλλες.

Ο Οσιμέν στα τρία χρόνια που βρίσκεται στον ιταλικό νότο, έχει κάνει 101 συμμετοχές, με 59 γκολ και 14 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ