Νάπολι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Νάταν από την Μπραγκαντίνο

Νάπολι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Νάταν από την Μπραγκαντίνο

Η Νάπολι βρήκε τον αντικαταστάτη του Κιμ, στο πρόσωπο του 22χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Νάταν από τη Μπραγκαντίνο.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας Νάπολι, ανακοίνωσε τον παίκτη που θα φορέσει τα παπούτσι του Κιμ, καθώς ολοκληρωσε την μεταγραφή του 22 χρονου κεντρικού αμυντικού Νάταν από την Μπραγκαντίνο.

Ο Νάταν είναι και επίσημα παίκτης της Νάπολι, καθώς οι «παρτενοπέϊ» τα βρήκαν σε όλα με την Μπραγκαντίνο αγοράζοντας τον παίκτη για το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Βραζιλιάνο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών στην ομάδα του ιταλικού νότου.

Διαβάστε επίσης: Πότε θα έχει νόημα η συζήτηση για την Τσουκαρίτσκι…

Ο νεαρός, είναι «γέννημα θρέμμα» της Φλαμένγκο η οποία του έδωσε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. Με την πρώτη ομάδα της «Φλα» αγωνίστηκε 20 φορές πριν αναχωρήσει δανεικός για την Μπραγκαντίνο η οποία εν τέλει τον αγόρασε ένα χρόνο αργότερα έναντι 3.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Το έτος 2022, ο Νάταν αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια με την Μπραγκαντίνο σε όλες τις διοργανώσεις και το όνομα του ήταν ανάμεσα στους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος του Brasileirao. Συνολικά έχει 104 συμμετοχές με την Μπραγκαντίνο, ενώ τη φετινή σεζόν στη Βραζιλία έχει αγωνιστεί ήδη σε 26 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ