Μουρίνιο: «Δεν βρίσκομαι σε πόλεμο με τη διοίκηση…»

Μουρίνιο: «Δεν βρίσκομαι σε πόλεμο με τη διοίκηση…»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο πήρε θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν να έχει «χαλάσει» η σχέση του με τους ιθύνοντες της Ρόμα.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, διέψευσε την «κατάρρευση» της σχέσης του με τους ανθρώπους της διοίκησης της ιταλικής ομάδας εξαιτίας της -μέχρι στιγμής- αποτυχίας τους να αποκτήσουν έναν επιθετικό, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του τραυματία Τάμι Έϊμπραχαμ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μουρίνιο φάνηκε να στέλνει ένα μήνυμα στον σύλλογο δημοσιεύοντας μια εικόνα του ίδιου και του επιτελείου του να αγκαλιάζουν έναν αόρατο άνδρα στο Instagram στο τέλος της προετοιμασίας της Ρόμα στην Πορτογαλία πριν από μια εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο ο Βινίσιους Σόουζα για τα χαφ (vid)

«Δεν υπήρξε πρόκληση, δεν ήταν αυτή η πρόθεση», δήλωσε ο Μουρίνιο στην ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport. «Δεν είναι όλα εντάξει, αλλά… θυμώνω για μια ώρα και μετά επιστρέφω στο να είμαι θετικός στα πράγματα. Σχετικά με τον φανταστικό επιθετικό, μπορώ να σας πω ότι ακόμα κι αν ο (Κίλιαν) Μπαπέ φτάσει την επόμενη εβδομάδα, θα είναι ακόμα αργά», τόνισε.

«Μετά τον τραυματισμό του Τάμι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που κανένας προπονητής στον κόσμο δεν θα ήθελε να είναι. Είναι αδύνατο για μένα να πω ότι είμαι χαρούμενος. Αλλά το να πω ότι είμαι σε ανοιχτό πόλεμο με τον σύλλογο… είναι πολύ λάθος», είπε ο Μουρίνιο. «Ο Τάμι τραυματίστηκε στις 5 Ιουνίου, μιλάμε για 63, 64 ημέρες πριν», πρόσθεσε.

Το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της μεταγραφικής περιόδου για την Ρόμα είναι η παραμονή του Αργεντινού επιθετικού Πάουλο Ντιμπάλα:
«Όταν έφτασε η 1η Αυγούστου και η ρήτρα αποδέσμευσης του Ντιμπάλα δεν μπορούσε πλέον να ενεργοποιηθεί, κοιμήθηκα πιο εύκολα. Είναι υψηλότερου επιπέδου (σ.σ. ο Ντιμπάλα) και δεν μπορούμε χωρίς αυτόν», είπε ο Μουρίνιο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Έϊμπραχαμ υπέστη κάκωση στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν και αναμένεται να χάσει όλη τη φετινή σεζόν. Η Ρόμα, η οποία τερμάτισε στην έκτη θέση της Serie A, συνδέθηκε με τον Ισπανό επιθετικό Αλβάρο Μοράτα και τον επιθετικό της Αταλάντα (πλέον0 Τζανλούκα Σαμάκα, όμως δεν προχώρησε καμία μεταγραφή.

Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας ξεκινά τη νέα σεζόν στην έδρα της Σαλερνιτάνα στις 20 Αυγούστου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ