Γλίτωσε στο 82′ τη Ρόμα ο Μπελότι (2-2) – Πέρασε από τη Σασουόλο η Αταλάντα (0-2)

Η Ρόμα χρειάστηκε ένα γκολ του Μπελότι στο φινάλε του ματς για να πάρει την ισοπαλία (2-2) με τη Σαλερνιτάνα, ενώ η Αταλάντα πέρασε από την έδρα της Σασουόλο με σκορ 2-0.

Mε το… αριστερό ξεκίνησε η Ρόμα τις υποχρεώσεις της στη φετινή Serie A, αφού γλίτωσε στο φινάλε την ήττα από τη Σαλερνιτάνα, παίρνοντας την ισοπαλία με σκορ 2-2.

Οι «τζαλορόσι» είχαν ακυρωθέν γκολ με τον Μπελότι στο 8′, όμως στο 17′ ο ίδιος παίκτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να κάνει το 1-0. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη αφού οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς τούμπα με πρωταγωνιστή τον Καντρέβα.

Αρχικά ο Ιταλός μέσος έκανε το 1-1 στο 36′ και στο δεύτερο μέρος (49′) έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1. Ο Μπελότι όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με κεφαλιά στο 82ο λεπτό χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Ρόμα.

Στο άλλο ματς, η Αταλάντα πέρασε από την έδρα της Σασουόλο, επικρατώντας με σκορ 2-0 αρκετά δύσκολα. Οι «μπεργκαμάσκι» σκόραραν δύο φορές μετά το 80′ για να κλειδώσουν τη νίκη. Αρχικά ο Ντε Κετελάρε στο 83′ έκανε το 1-0, για να έρθει ο Ζορτέα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από