Ανατροπή με τον αέρα της πρωταθλήτριας για Νάπολι, με σούπερ Οσιμέν (vid)

Ανατροπή με τον αέρα της πρωταθλήτριας για Νάπολι, με σούπερ Οσιμέν (vid)

Η Φροζινόνε προηγήθηκε της Νάπολι, αλλά οι πρωταθλητές καθάρισαν στο τέλος με δυο γκολ του Οσιμέν ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις στην Serie A.

Η πρωταθλήτρια Νάπολι, ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου της στη φετινή Serie A. Οι Παρτενοπέι αν και αγχώθηκαν αρχικά από τη Φροζινόνε που προηγήθηκε, επικράτησε με ανατροπή (3-1), ενώ σπουδαίο «διπλό» επί της Έμπολι πέτυχε η Βερόνα με man of the match τον Φεντερίκο Μπονατσόλι (1-0).

Με τον Ρούντι Γκαρσιά στο τιμόνι, μετά την αποχώρηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι (ανέλαβε την Εθνική Ιταλίας), η ομάδα του ιταλικού νότου πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο «Μπενίτο Στίρπε», παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το πέναλτι του Μαροκινού, Χαρουΐ, στο 7′.

Διαβάστε επίσης: Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: «Προσγείωσε» απότομα τη Γιουνάιτεντ η Τότεναμ του Ποστέκογλου

Πριν κλείσει το πρώτο μέρος, όμως, οι Ναπολιτάνοι είχαν… αποκαταστήσει την τάξη με τα γκολ των Πολιτάνο (24′) και Οσιμέν (42′), ενώ στο 36′ δεν είχε μετρήσει το γκολ του Ρασπάντορι (ακυρώθηκε μετά την χρήση του VAR για οφσάιντ).

Τα πάντα τελείωσαν στο 79′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Οσιμέν, ο οποίος όπως και πέρυσι μπήκε πολύ «ζεστός» κι έτοιμος να ηγηθεί ξανά στην επίθεση των κατόχων του τίτλου.

Η είσοδος του Φεντερίκο Μπονατσόλι στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης, ανάμεσα στην Έμπολι και στη Βερόνα, αποδείχθηκε καταλυτική για την εξέλιξή της, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το καλύτερο «ποδαρικό» στη νέα σεζόν.

Ο 26χρονος επιθετικός, έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε το νικητήριο τέρμα της Βερόνα, χάρις στο οποίο επικράτησε με 1-0.

 

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ της πρεμιέρας της Serie A έχουν ως εξής:

Εμπολι-Βερόνα 0-1
(75΄ Μπονατσόλι)

Φροζινόνε-Νάπολι 1-3
(7΄πεν. Χαρουΐ – 24΄ Πολιτάνο, 42΄,79΄ Οσιμέν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ