«Καθάρισε» ο Κόλο Μουανί για την Άιντραχτ (1-0) – Εύκολα η Ουνιόν Βερολίνου (4-1)

«Καθάρισε» ο Κόλο Μουανί για την Άιντραχτ (1-0) – Εύκολα η Ουνιόν Βερολίνου (4-1)

Χάρη σε ένα γκολ του Κόλο Μουανί η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε με 1-0 την Ντάρμσταντ ενώ η Ουνιόν διέλυσε με 4-1 την Μάιντζ.

Με τον Ντίνο Τοπμέλερ στον πάγκο, μετά την αποχώρηση του Όλιβερ Γκλάσνερ, η Άιντραχγτ Φρανκφούρτης μπήκε με το… δεξί στην Bundesliga, επικρατώντας με 1-0 της «νεοφώτιστης» Ντάρμσταντ.

Ο Κόλο Μουανί, τον οποίο εδώ και καιρό τα διεθνή μέσα φέρνουν να έχει συμφωνήσει σε όλα με την Παρί Σεν Ζερμέν, έκρινε το ματς με το γκολ που πέτυχε στο 40ό λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης: «Εχουμε σχέδιο να επεκτείνουμε το Καραϊσκάκη – Όραμα μου να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Η επιστροφή της Ντάρμσταντ στην κορυφαία κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος μετά από έξι χρόνια δε συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, αν και οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγάλη διάθεση για να φύγουν αήττητοι από την «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ».

Ουνιόν 4Χ4

Με τον Κέβιν Μπέρενς να πετυχαίνει τρία γκολ, η Ουνιόν Βερολίνου επιβλήθηκε εύκολα με 4-1 της Μάιντς και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στη φετινή Bundesliga.

Προτού συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο 32χρονος φορ με καρφωτή κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ζερόμ Ρουσιγιόν άνοιξε το σκορ. Πριν βγει το δεκάλεπτο, ο Μπέρενς βρήκε και πάλι δίχτυα, πάλι με το κεφάλι, έπειτα από περίτεχνη ενέργεια του Αϊσά Λαϊντουνί. Τρίτη κεφαλιά και τρίτο γκολ από τον Μπέρενς στο 70’, με τον Σεράλντο Μπέκερ να πιστώνεται αυτή τη φορά την ασίστ.

Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι του Ουρς Φίσερ είχαν και δοκάρι, σε φάουλ του Νταβίντ Ντάτρο Φοφανά στο 33’. Η Μάιντς μείωσε προσωρινά σε 2-1 με το διαγώνιο σουτ του Αντονι Κάτσι, ωστόσο μοιραίος για την ομάδα του Μπο Σβένσον ήταν ο Λουντοβίκ Αζόρκ. Σε δύο περιπτώσεις από την άσπρη βούλα, στο 62’ και στο 89’, ο Αζόρκ νικήθηκε από τον Φρεντερίκ Ρενόβ! Ακόμη χειρότερα για τους φιλοξενούμενους, σε αντεπίθεση στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μίλος Πάντοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 4-1 μέσα σε αποθέωση στο «Αν ντερ αλτεν Φόστεραϊ».

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Βέρντερ Βρέμης-Μπάγερν Μονάχου 0-4

Λεβερκούζεν-Λειψία 3-2

Βόλφσμπουργκ-Χάιντενχαϊμ 2-0

Χόφενχαϊμ-Φράιμπουργκ 1-2

Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 4-4

Στουτγκάρδη-Μπόχουμ 5-0

Ντόρτμουντ-Κολωνία 1-0

Ουνιόν Βερολίνου-Μάιντς 4-1

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Ντάρμσταντ 1-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ