Ρόμα: Είπε «ναι» ο Λουκάκου και οδεύει δανεικός στην ομάδα του Μουρίνιο

Ρόμα και Λουκάκου έχουν φτάσει σε συμφωνία, με τους «τζιαλορόσι» να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του παίκτη.

Η Ρόμα βρήκε τον επιθετικό που έχαχνε (Λουκάκου) ώστε να καλύψει τον Τάμι Έιμπραχαμ, ο οποίος δεν μπορεί να βοηθήσει τους «τζιαλορόσι» καθώς βρίσκεται στα «πιτς» εξαιτίας τραυματισμού και αναμένεται να επιστρέψει μετά την αλλαγή του χρόνου.

Έτσι, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε απομείνει μόνο με έναν κεντρικό επιθετικό στο ρόστερ (Μπελότι), ωστόσο όπως φαίνεται ο Ρομέλου Λουκάκου θα μετακομίσει στην Ρώμη, μετά την συμφωνία της Ρόμα με τον παίκτη όσον αφορά τον δανεισμό του Βέλγου επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Οδεύει προς Αραβία ο Νάρεϊ

Το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση του «deal» είναι η Ρόμα με την Τσέλσι να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του Λουκάκου, ώστε ο 30χρονος επιθετικός να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ιταλίας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Μετά την Ίντερ, η Ρόμα θα γίνει ο δεύτερος Ιταλικός σύλλογος στον οποίο θα αγωνιστεί ο Λουκάκου. Στους «νερατζούρι» ο 30χρονος Βέλγος έχει αγωνιστεί τρεις σεζόν (2019/20, 2020/21, 2022/23), έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ιταλίας (2020/21), ένα κύπελλο Ιταλίας (2022/23), ένα ιταλικό Σούπερ Καπ (2022/23), ενώ ήταν πέρυσι έφτασε με την Ίντερ στον τελικό του UEFA Champions League.

Το 2021 αναδείχθηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Ιταλία και σε 97 συμμετοχές συνολικά στο πρωταθλημα της Serie A έχει 57 γκολ και 18 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από