Ίντερ: Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται η επιστροφή του Σάντσες

Ίντερ: Περνάει ιατρικά και ανακοινώνεται η επιστροφή του Σάντσες

Η Ίντερ έχει φτάσει σε συμφωνία με τον ελεύθερο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του, ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά στο «Μεάτσα».

Ο δρόμος της επιστροφής του Αλέξις Σάντσες στην Ίντερ άνοιξε κατευθείαν μετά την επικείμενη συμφωνία των «Νερατζούρι» με την Μαρσέιγ για τον δανεισμό του Χοακίν Κορέα.

Έτσι, ο Σάντσες μετά από ένα χρόνο ετοιμάζεται να επιστρέψει στο «Μεάτσα» ως ελέυθερος από τους «Μασαλούς» κι αφού αυτοπροτάθηκε στην Ίντερ (πληροφορίες ήθελαν να έκανε το ίδιο και στην Μπαρτσελόνα), πλέον απομένει να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να ανακοινωθεί.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Παυλίδη και Βλαχοδήμο: Χρυσάφι στα πόδια τους!

Υπενθυμίζουμε, ο 34χρονος Χιλιανός βρισκόταν στην Ίντερ την τριετία 2019-22. Την Παρασκευή (25/08) έχουν προγραμματιστεί να υποβληθεί στα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Με την Ίντερ μέτρησε 20 γκολ και 23 ασίστ σε 109 εμφανίσεις και κατέκτησε πρωτάθλημα, κύπελλο και Super Cup. Την προηγούμενη σεζόν σκόραρε 18 φορές και μοίρασε τρεις ασίστ στη Μαρσέιγ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ