Πάπου Γκόμες αν λυθεί το συμβόλαιο του Πογκμπά

Πάπου Γκόμες αν λυθεί το συμβόλαιο του Πογκμπά

Σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Πογκμπά βρίσκεται η Γιουβέντους...

Η Γιουβέντους εξετάζει τις εναλλακτικές στην υπόθεση του Πολ Πογκμπά.

Ο Γάλλος διεθνής μέσος αποκλείστηκε προσωρινά, καθώς βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, όπως ανακοινώθηκε από την Εθνική Επιτροπή Αντιντόπινγκ της Ιταλίας (NADO Italia). Ο έλεγχος, που πραγματοποιήθηκε μετά την εκτός έδρας νίκη της «Γιούβε» με 3-0 επί της Ουντινέζε στη Serie A (20/08), ανίχνευσε την ουσία τεστοστερόνη, μια ορμόνη που αυξάνει την αντοχή των αθλητών.

Αν και το δεύτερο δείγμα είναι θετικό τότε ο Πογκμπά θα τιμωρηθεί και η Γιουβέντους θα λύσει το συμβόλαιο του. Η ομάδα του Τορίνο σε αυτό το ενδεχόμενο θα έχει το δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο του 30χρονου μέσου, ο οποίος δεν προπονείται αυτές τις ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα υπό τις οδηγίες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σύμφωνα με τη «La Repubblica» η Βέκια Σινιόρα εξετάζει την περίπτωση του Πάπου Γκόμες σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γάλλος. Ο Αργεντινός πρωταθλητής κόσμου έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη στο τέλος της σεζόν. Σε μια διετία στην Ανδαλουσία μέτρησε 90 εμφανίσεις με δέκα γκολ και έξι ασίστ. Να σημειωθεί πως ο 35χρονος μεσοεπιθετικός έκανε τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του στα 7,5 χρόνια που έπαιξε στην Αταλάντα, με την οποία είχε 58 γκολ και 72 ασίστ σε 252 εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ