Γκατούζο : «Αν κερδίσουμε τη Φιορεντίνα, θα περπατήσω 30 χιλιόμετρα»

Γκατούζο : «Αν κερδίσουμε τη Φιορεντίνα, θα περπατήσω 30 χιλιόμετρα»

Ο Τζενάρο Γκατούζο έδωσε τον λόγο του πως αν η Μίλαν κερδίσει τη Φιορεντίνα θα περπατήσει 30 χιλιόμετρα με τα πόδια.

Η Μίλαν υποδέχεται απόψε τη Φιορεντίνα στο Σαν Σίρο για την τελευταία αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και με νίκη θα εξασφαλίσει θέση για το Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αν όμως ηττηθεί ή έρθει ισοπαλία τότε η Αταλάντα με νίκη θα την προσπεράσει και θα την αφήσει στην 7η θέση.

Ο Τζενάρο Γκατούζο σε δηλώσεις του για το ματς με τους βιόλα τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για τη Μίλαν, καθώς θα εξαρτηθεί όλη προετοιμασία της για τη νέα σεζόν από το αποτέλεσμα, ενώ υποσχέθηκε πως αν οι ροσονέρι επικρατήσουν τότε θα περπατήσει 30 χιλιόμετρα με τα πόδια.

«Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα. Θα εξαρτηθούν τα πάντα για εμάς σε σχέση με το επόμενο πρωτάθλημα. Η έκτη ή η έβδομη θέση θα αλλάξει τις προπονήσεις μας, την προετοιμασία μας, τα φιλικά. Γι’ αυτό το λόγο είμαι πολύ προβληματισμένος διότι η Φιορεντίνα δεν έχει κάτι να χάσει και εμείς θα έχουμε ένταση. Αν νικήσουμε, θα περπατήσω 30 χιλιόμετρα. Βλέπω τους παίκτες μου συγκεντρωμένους και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια», τόνισε ο τεχνικός των ροσονέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ